onsdag 22. april 2020

Innerdør med glass

Dørblad Sindre Furu Ubehandlet med glass. Dører fra Byggmakker er laget for å vare, når du handler her kan du være sikker på at din nye dør oppfyller de strengeste krav til form og funksjon. Og til rom som har bruk for så mye dagslys som mulig - slik som ganger og entréer - kan en innerdør med glass ha samme effekt som å montere et ekstra vindu, .

Du finner innerdører i heltre og innerdører med helglass. Velg også mellom klart, sotet eller farget glass. Vi har også tofløyede dører til rom som skal ha en ekstra . Trodde du at det var vanskelig å skifte innerdør selv?

BufretLignendeMinimalistisk dør med rene linjer og frostet glass. Tradisjonsrik innerdør med massiv stamme og glass. Se det store online utvalget av Innerdører hos BAUHAUS.


LAMELL TIL PRESIDENT HVIT FASETTSLEPET GLASS - MARLEY. Uansett om du ønsker deg en moderne innerdør, tradisjonell formpresset dør, skyvedør, innerdør med glass eller med ulike funksjonskrav - i sortimentet finnes . Vårt utvalg omfatter blant annet massive innerdører i furu, hvitmalte doble dører og mer moderne innerdører med klart glass.

Harald hvit massiv med glass er en eksklusiv ramtredør. Låskasse: Assa 20(Hvitlakkert) Skåter: MU2849. Om det kun er utseendet som teller kan du velge et rimelig dørblad. Om det er vesentlig å isolere for støy eller temperatur bør du gå opp . For fullt produktspekter se våre kataloger. En dør er ikke bare avslutningen på et rom og overgangen til et annet, men en interiørdetalj som betyr mye for inntrykket av rommet og interiøret.


Vi har nå Innerdører med glass fra Finn. Harald massiv innerdør hvitmalt m/glass 2-fløy. Ida FW er en klassisk formpresset glassdør med stort glassfelt.


Glassfleten er delt inn i åtte felter og . Lette innerdører finnes i ulike stilarter fra de klassiske speildørene til slette moderne. Dørene har en fylling av honeycomb og er et rimelig alternativ til en massiv .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.