tirsdag 21. april 2020

Inspirasjon til lite bad

Mange spørsmål dukker opp når du begynner å søke inspirasjon : Hvordan skal du få plass til alt? Hvilke møbler skal du velge? Her er et par tips til hvordan du kan utnytte plassen i små bad.


Har du et lite bad og trenger inspirasjon til innredning av det? Det finnes ingen hovedregel for innredning av små bad. Det viktigste er at rommets areal blir utnyttet på en praktisk og god måte, i tillegg til å planlegge etter behov og ønsker.

Les om hvilke muligheter man har her. Effektive og budsjettvennlige møbler som egner seg for små bad. Få gratis inspirasjon sendt rett i innboksen din ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt.


Her får du utrolig mye inspirasjon fra hele idéer for små baderom. På kvadratmeter har Heidi Klein (30) fått på plass alt hun trenger for å nyte det gode liv. Da hun overtok leiligheten, hadde den utrolig nok seks små rom. Heldigvis var det ingen innvendige bærende vegger, så det var bare å rive alt sammen.


Små baderom kan være en utfordring når det kommer til innredning.

Gjør badet til husets sensuelle rom. Duravit feirer sitt 200-årsjubileum med en ny baderomsserie designet av Cecilie Manz. Feminine former på vask, badekar, speil og møbler gjør badet til husets sensuelle rom.


Vi har kjøpt hus og skal totalrenovere badet. Jeg ønsker meg badekar, mannen vil ha dusj. Badet er lite (ca 12kvm rektangulært rom) så mannen mener det. Vi lager små bad større. Hos Duravit finner du fleksible produkter med plassbesparende løsninger.


Plasser gjerne flere lyskilder på et lite bad – det gir større romfølelse enn bare en taklampe. Et siste tips - kanskje det viktigste - er å bruke tid på å planlegge badet ditt. Du får det beste sluttresultatet når du har tenkt godt igjennom løsningene. Snakk med en rørlegger dersom du trenger råd eller inspirasjon , . Badet handler ikke bare om design, men også om velvære.


Derfor har vi samlet litt inspirerende bilder og tips til når du skal pusse opp badet. Det kan være en utfordring å innrede et lite bad. Få inspirasjon og gode tips til innredningen av små bad her i inspirasjonsrommet.


Med smarte funksjoner utnytter du plassen på et lite baderom så det femstår romsligere enn det er.

Gustavsberg tilbyr logiske baderomsløsninger beregnet for små baderom. Finn inspirasjon på vår hjemmeside! Ta en titt og finn et bad du vil trives i, enten du har det travelt eller skal slappe av.


Et lite bad trenger ikke å oppleves som trangt. Lite bad med grønne fliser, grått gulv og LILLÅNGEN veggskap og servantskap i hvitt. Et lite, mørkegrått bad med GODMORGON skap i hvit, TOLKEN benkeplate og . Mangler du inspirasjon til hvordan du kan innrede et lite bad ? Her finner du tips til hvordan du kan utnytte plassen og få rommet til å virke større. Tenker du litt kreativt, kan du få plass til mer enn du tror. Lyse farger gjør at rommet virker større.


Vi gir deg fem gode tips! Duse farger er lette å kombinere med det øvrige interiøret. Mørke farger gjør seg bedre i møblement, for eksempel er et lyst baderom med mørkere innredning delikat. Kontrastfarger er pent, men unngå for mange, da det fort kan gi et rotete inntrykk på et lite bad. Få kvadratmeter trenger absolutt ikke være noen hindring for praktiske og komfortable løsninger på badet.


Serien er laget for at du best skal kunne utnytte plassen du har til rådighet. Skapa kommer med servantskap i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.