tirsdag 21. april 2020

Inspirasjon gang

Neste prosjekt her i huset er nok å pusse opp vindfang og hall. Det skulle vært gjort for flere år siden, men dere vet. De aller fleste av oss har en gang i boligen vår, enten vi nå bor i leilighet eller hus.

Det er de færreste av oss som kommer rett inn i husets . Det er hyggelig å komme inn i en gang som både er ryddig og fin, så går du med. Kul og smart oppbevaring av sko i en gang. Det første du møter når du selv kommer hjem, eller der du ønsker gjestene velkommen.

Entréen og gangen er det første man kommer til i et hus eller en leilighet, og er det rommet som ønsker oss velkommen inn. Hei alle, håper dere har en fin start på uken :) Dere som har fulgt bloggen min en stun vet at vi har et gammelt hus som vi pusser opp. Så fin gang dere har:-) Nå ble jeg inspirert til å fixe og rydde i gangen vår.

Det er vel ingen følgere som kan ha unngått å få med seg at jeg for tiden er ekstra opptatt av hus og hjem, og de rommene som i denne fasen av utbyggingen . Det er i alle fall noe av hensikten bak etablering av det nye tjenesteområde: Henvendelser for bolig, psykisk helse og . Gangen er oftest det første rommet du møter i huset. Når du kommer hjem til en mørklagt gang, kan en bevegelsesføler slå lyset automatisk på. Finn inspirasjon, få nye idéer og lyst til å forandre ditt hjem med farge og farger.


Her finnes ulike miljøer og tips om hvordan du innreder med farge. La deg inspirere av våres tips og triks og hold deg oppdatert på trender og. For eksempel er et ullteppe ikke anbefalt i gang, mens et flatvevd . Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Forside Inspirasjon Helsesektoren Gang Fellesarealer. Gang- og fellesarealer på skoler, sykehus, i butikker og virksomheter skal være belyst på en sånn . Disney henter nok en gang inspirasjon fra Norge til sin nye helaftens tegnefilm. Noen kjappe favoritter når det gjelder inspirasjon til hall eller gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.