torsdag 16. april 2020

Innredning små bad

Effektive og budsjettvennlige møbler som egner seg for små bad. Her er et par tips til hvordan du kan utnytte plassen i små bad maksimalt. Har du et lite bad og trenger inspirasjon til innredning av det? Det finnes ingen hovedregel for innredning av små bad.


Det viktigste er at rommets areal blir utnyttet på en praktisk og god måte, i tillegg til å planlegge etter behov og ønsker.

Les om hvilke muligheter man har her. Små baderom kan være en utfordring når det kommer til innredning. Vi gir deg tipsene for hvordan du med enkle grep kan få plass til det du trenger. Mangler du inspirasjon til hvordan du kan innrede et lite bad ? Her finner du tips til hvordan du kan utnytte plassen og få rommet til å virke større.


En genial løsning på små bad ! Se hvor lurt beboeren har innredet det lille badet - og resten av rommene i den kvadratmeter store leiligheten.

Tekst: Kari Janne Standal. På kvadratmeter har Heidi Klein (30) fått på plass alt hun trenger for å nyte det gode liv. Her får du utrolig mye inspirasjon fra hele idéer for små baderom. Det kan være en utfordring å innrede et lite bad. Få inspirasjon og gode tips til innredningen av små bad her i inspirasjonsrommet.


Innredning av et lite bad - tenk på dette. Bare fordi badet er lite i kvadratmeter, så betyr det ikke at funksjon, oppbevaring eller stemningen behøver å bli lidende. Her har vi tips på hvordan man kan få små baderom til å føles store. Lyse farger gjør at rommet virker større.


Duse farger er lette å kombinere med det øvrige interiøret. Mørke farger gjør seg bedre i møblement, for eksempel er et lyst baderom med mørkere innredning delikat. Kontrastfarger er pent, men unngå for mange, da det fort kan gi et rotete inntrykk på et lite bad. Men farger er personlig. Litt dyrere innredning har kvalitetsskinner i skuffene, materiale på fronter som tåler mye og skuffer som tåler mer vekt.


Det er og viktig å velge en vask i et materiale som passer til sitt bruk. De billigste typene er porselen og mineralgus.

Ellers har du teknisk marmor, corian og glass. Når det kommer til oppbevaring på små bad , bør du rett og slett prøve å gjøre minimalt ut av det, og lagre kun det aller mest nødvendige der. Alt som ikke brukes daglig eller ukentlig kan med fordel oppbevares andre steder. Så langt det er mulig, velg innredning og oppbevaringsløsninger som kan henges . Gjør badet til husets sensuelle rom. Duravit feirer sitt 200-årsjubileum med en ny baderomsserie designet av Cecilie Manz.


Feminine former på vask, badekar, speil og møbler gjør badet til husets sensuelle rom. Her følger noen smarte tips som kan gjøre dit. Små rom krever smarte løsninger for å kunne utnytte plassen best mulig, noe som kanskje særlig gjelder baderommet.


Et baderom skal gjerne romme mye - innredning , servant, dusj, toalett og vaskemaskin. Gjestefrihet: Gjør det mer behagelig for gjestene dine med små hjelpemidler som en såpedispenser, håndkleholder osv. Farger: Små bad virker større hvis du innretter med lyse farger og store fliser.


Med lite plass kan du . Helene Holm og Nina Hæg i HAEG HOLM Interiørarkitekter MNIL har tips som kan gi inspirasjon når du skal innrede badet, særlig når det er lite og plassen må utnyttes maksimalt. For små bad er det smart å ha belysningen innfelt i speilet eller på hver side av speilet. Plasserer du lysene på siden, bør de . Hos IKEA finner du baderomsinnredningen som får deg til å smile om morgenen.


Et bredt sortiment av baderomsmøbler gjør det enkelt å bygge drømmebadet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.