mandag 20. april 2020

Hytte interiør inspirasjon

Ute etter inspirasjon til hytten og for å få det mer koselig? Her har vi samlet noen lekre hyttebilder med høst og vinter- interiør. Bli inspirert - Se galleri her IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør. Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter innendørs.


Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige.

Interiøret er en blanding av nytt og gammelt som bringer frem gode minner. Hadde samlet på hytteting i flerfoldige år da hyttedrømmen endelig ble realitet. Nå er det klart hvilken hytte som til slutt fikk flest stemmer. Hytta blir finest når kledning, panel og listverk også harmonerer. Elisabeth og Olav Halvorsen har innredet sin fjellhytte på Rjukan med panelet Setergrå fra kolleksjonen TRE bukkene Bruse.


Vi som blogger her jobber med tre og treinteriør i Bergene Holm AS. Skal du innrede en ny hytte , eller ønsker å fornye interiøret på den gamle. Et godt tips til fargevalget er å hente inspirasjon fra omgivelsene.

Instagram er en stadig kilde til inspirasjon på interiørfronten. Gardinenen i et lunt ullstoff setter prikken over i`en i interiøret. Har du lyst til å se hytta vår og enda mer hytteinspirasjon – ta en titt innom sjøhytta vår som nå er solgt og . God tirsdagskveld dere! Da er barna i seng og vi har fått satt oss ned med alle katalogene jeg fikk med meg fra hyttemessa i helgen.


Lag en idéplansje som viser ideen og stemningen til det ferdige resultatet (bruk gjerne Pinterest og interiørblader som inspirasjon ). Se mer hytteinspirasjon og produkter her. Jotun LADY Pure Nature. Se det nye fargekartet. Noen foretrekker en laftehytte midt på vidda, andre vil helst ha en lettstelt.


Luftig og lunt hytteinteriør med moderne løsninger og store vinduer. Slik ga de den tradisjonelle hytta nytt liv. Med en lidenskap for interiør og flere gode ideer, forvandlet Annette og Christian . Se hvordan den trauste fjellhytta ble frisk og fin med nytt interiør - for lite. Med enkle grep og flotte loppefunn er en tradisjonell norsk fjellhytte.


Velg interiør og tekstiler med overflater i forskjellige strukturer, dette skaper spennende kontraster og er med på å gjøre hytta koselig! Er du ute etter inspirasjon til innredning og fargesetting?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.