fredag 17. april 2020

Hvit lin jotun

Hvit lin er en varm og grålig farge med klare røde undertoner. Mange har lagt sin elsk på nettopp denne fargen da den minner om gode, varme grålige . JOTUN FARGETRYGGHET: Ved å bruke Jotuns produkter er du sikret at.

Fargen står fint til andre toner med en klar rød undertone, som f. LADY 101Hvit Lin eller den mørke brunfargen LADY 23Solid. Jeg har falt for fargen hvit lin, men lurer på om den passer til et varmt eikegulv? Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Jotun LADY på Facebook.

Fargekode: Jotun Hvit Lin 19Y42R, kaffe og krem. Interiør og Fargedesigner i Jotun, Nina Klæboe, får daglig spørsmål om greige farger og hvilke kombinasjoner som fungerer. Denne fremstår litt mer beige, men fremdeles hvit.


Valget falt på Jotuns Varm Lin, og kjøpte den i den matte Pure Color. Har oppe til vurdering Hvit lin og Kalk, men da må alt av dører og lister . Stuen er malt i fargen Hvit lin fra Jotun og har sofa fra Bohus, Ray sofabord fra Department, Eos lampe fra Vita, gyngestol fra Hübsch og .

Noen som har erfaring med fargene hvit lin og sober i fra Jotun? Hadde jeg kunne valgt på nytt hadde jeg valgt fargen Hvit Narciss. Jotun gjorde et kvantesprang innenfor helsevennlig maling og avansert. Fru Lunas Drømmefabrikk: Varm lin - anyone? Noen som har erfaring med fargen varm lin?


Den er nydelig til Refleksjon, men jeg tror ikke jeg ville hatt Hvit Lin over alt. Snust litt på hvit lin, men usikker på om den er for mørk. En enkel krans på veggen dekorert med grønt, crisp hvit lin på sengen og noen. Gråfargen på veggen er 12Demring (Lady Pure Color) fra Jotun, og må . Frostrøyk og Varmgrå finner du prøver på i jotun Fargesenter Ute. Vi synes Hvit Lin hos oss får et litt blåfiolett skjær.


Chi er Jotuns hviteste tone, men inneholder hint av grønn (G) som gjør at den. I stue har vi hvit lin, denne er vi veldig fornøyd med! Det skal males klassisk hvitt oppe, nede er det allerede malt i hvit lin. Jeg fant en farge som Jotun sier passer med hvit lin og som ser fin ut, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.