fredag 27. mars 2020

Maling gang

Entreen er husets første rom. Det første du møter når du selv kommer hjem, eller der du ønsker gjestene velkommen. La fargene være med å . Neste prosjekt her i huset er nok å pusse opp vindfang og hall.


Det skulle vært gjort for flere år siden, men dere vet.

Det går i snitt snaut et år mellom hver gang vi finner frem penselen. Faktisk er det slik at selv om økonomi-utviklingen står mer stille, øker maling -forbruket. Vi har pusset opp gangen til Malin. Alt fra gulv til tak er oppgradert og det er kun med maling.


Maling kan gjøre noe med romfølelsen i boligen. Test derfor alltid fargen før du går i gang med å male hele veggen. Sjekk ut disse smarte tipsene til å male mer kreativt hjemme!

Malte felter, kalkmaling og ton-i-ton-vegger gjør interiøret straks litt sprekere. Veggene i gangen må tåle en støyt. Her er en rask guide for alle som er usikre på hva som passer best på veggene i sin gang.


Har du noen gang stått og sett på de forskjellige fargekartene i malingsbutikken og forelsket deg i en farge? For så å oppdage at fargen får en annen nyanse når. Har du en litt mørk og trang gang , er i stedet en lysreflekterende maling et godt valg. Den er ikke like robust, og mattere i overflaten. BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du.


Malingen får du i tre ulike kvaliteter der én egner seg for stue, gang og. Mens en gul gang kan være fantastisk - som å gå gjennom solen. Det finnes nesten uendelig mange typer maling , og alle har sitt bruksområde.


Det som er under skal være rent, fast og tørt før du setter i gang. Du må bare velge en maling som tåler slitasje og vask, gang etter gang , og som samtidig er elegant. På Oslofjord Convention Center har de nå satt i gang for fullt med innvendig maling og gulvlegging i de nye hotellbyggene Vog V7.


DatabladLes mer om Butinox Interiør Stue, Gang.

Mange tror at hvitt er hvitt. Det er en feilslutning, for det finnes mange nyanser av hvitt, som alle gir forskjellig fargeopplevelse. Ifølge interiør- og fargedesigner .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.