søndag 2. februar 2020

Takrenner firkantet

Den store styrkeprøven. Hvert eneste år må huset bestå den store styrkeprøven. Utfordringen er regn, snø, is og sol. I Norge er også temperatursvingningene . Plannja tilbyr takrenner , nedløpsrør, rennekroker og annet tilbehør i systemet Plannja Square.


Takrenner , nedløpsrør og tilbehør.

Kort, firkantet med løs vulst,. Her kan du lese om Icopals brede sortiment av takrenner i stål og plast. Vi leverer pene og funksjonelle takrenner i svært høy kvalitet - se her! Valg av takrenner er både et estetisk og praktisk valg.


Men snart er vi inne i sesongen hvor tak og takrenner får gjennomgå som mest, og da er . Kaizer skjøtefrie takrenner produseres og monteres uten skjøter slik at man slipper å bekymre seg for lekkasjer. Ingen skjøter betyr derfor mindre vedlikehold. Raskt, enkelt og billig.

Det er gøy å bygge når du har de rette og beste materialene til hus eller hytte. Finn et stort utvalg av . Dette er en smaks -og monteringssak. I alle tilfeller kjøper du delene løse og setter dem sammen. Kapping og tilpasning. Huset vårt er fra arkitekt tegnet med rektangulære takrenner og nedløp.


Her er det både renner og nedløp som er firkantet. Har nylig fått skifta takrenne på huset. Gammel nedløpsrør er av sort plast med firkantet profil, mens nytt nedløpsrør er av metall og rund profil.


Vi ønsker et tilbud på firkantede takrenner og nedlløp i forpatinert zink, aluzink eller aluminium til vårt hus. I tillegg pris på beslag til vinduer, . De tåler godt både luftforurensning, solens. Har også noen brukte deler til vanlig rund takrenne . Firkantede renner kan også leveres hvis det er ønskelig, og vi kan også produsere og montere egne takrenner i kobber og sink hvis det behov for tilpassede . Gjelder ikke kroker og klammer.


Salgsbetingelser: Fritt vårt lager, ekskl. Retur av varer etter avtale mot gebyr.

Isola har lang erfaring med dette takrennesystemet , og sikkerheten er satt i høysetet. Det finnes ingen vulst som kan være angrepspunkt for is . Isola Firkantrenne i PVC er spesielt bygget for å tåle disse på- kjenningene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.