søndag 2. februar 2020

Kjøkken blogg

Denne måneden var det interiørbloggernes flotteste kjøkken det skulle konkurreres om på Norske interiørbloggers side. Kjøkkenet er hjertet i huset! Derfor ønsket vi også å ha noe virkelig spesielt denne gangen. En blogg som kan passe for de fleste, med fokus på vanlig hverdag,.


NYTT KJØKKEN MED FØR OG ETTER BILDER.

Da vi kjøpte leiligheten for to år siden kom det med et greit kjøkken , men hvitevarene var dårlige og innredningen var ikke praktisk. I forbindelse med flyttingen ble vi nødt til å pusse opp kjøkkenet vårt og vi gikk for et enkelt grått kjøkken med hvit benkeplate. Mat, oppskrifter og historier fra Tyrkia, Midtøsten og bortenfor.


Male kjøkken I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til . Vi har funnet flere flotte nordiske kjøkken som du bare må sjekke ut! Dagens kjøkken er selve hjertet i huset. Bli inspirert av Nordic Interiør! Jeg varierer ofte og jeg .

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis . Få inspirasjon, tips, råd og blogg om innredning av kjøkken eller hytte når du skal pusse opp og gjerne å slå ned en vegg og få et stort allrom. Ikke bare er grønne planter med på å skape stemning og gjøre det fint rundt oss. Grønne planter renser lufta og kan bidra til og redusere stress og hodepine.


Det er noen valg som må tas, en del planlegging som må gjøres og masse inspirasjon å titte . Dette er ikke en veldig personlig blogg , men mange av dere visste likevel . Lene blogger om trender, tips og inspirasjon. Image: MATVERKSTEDET – MIN NYE ARBEIDSPLASS. Fire oppskrifter på sunne vafler på selveste vaffeldagen.


God morgen, og riktig god vaffeldag. I dag er det den store vaffeldagen, og det betyr at du kan spise så. Fotograf og stylist Annette . Alle vet at det er på kjøkkenet de beste . Noen ganger skjønner jeg ikke at vi satte i gang med dette oppussingsprosjektet så tett opptil fødselen. Vi trodde at vi hadde god ti men alt tar .

Gulv, farger, lister og ikke minst kjøkken ! Det som får størst overhalning er stua og kjøkkenet. Herlighet for noen fine bilder jeg fikk av kjøkkenet , da interiørfotograf og stylist Annette Nordstrøm fikk bruke det til en fotoshoot! ANNONSE Her er herlig, friske muffins med smak av sitron og vår!


Det er sitronskall i muffinsene og Snøfrisk og sitronsaft i glasuren. Fordi god mat ikke trenger være vanskelig. Enkle og veldig gode oppskrifter som kan gjøres både vegetariske og med kjøtt.


Modellen Tärna, med innenforliggende dører og utenpåliggende sokkel, understreker det klassiske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.