fredag 14. februar 2020

Slett vegg tapet

Jotun slettvegg forgrunnet er en overmalbar og umønstret duk med gode armerende. Når den mønstrede glassfiberstrien føles utdatert, er veien kortere enn du tror til en slett og glatt vegg. Den kan brukes på glassfiberstrie eller vevtapet, og er en rask og effektiv metode for å få slette vegger – og et perfekt resultat!

Tips og råd om hvordan du enkelt rullesparkler og setter opp Jotun slettvegg forgrunnet. Harmoni Slettvegg er en slett fiberduk til alle oppholdsrom i huset. Den er i tillegg ferdig grunnet, noe som gjør den lett å sette opp og lett å ferdigstille.


JOTUN SLETT VEGG FORGRUNNET 1CM X METER.

Den tørre vevlengden settes opp loddrett og glattes ut med en tapetsletter. Forside Tapet, farge og maling Slett vegg med spon istedenfor gips. Skal ha gips i lydbøyle i tak, men har ikke lyst til å ha gips på vegg.


Tidligere har vi beskrevet helsparkling av vegger, som et alternativ til å bli kvitt 80-tallets strukturtapet. Vegg Standard er en glatt plate grunnet med hvit maling. Platen brukes der man ønsker slett eller tapetsert vegg. Vi ønsket bryte med en tapet på feltet i butikken hvor vi har vårt interiørstæsh.


Her satte jeg totalt meter slettvegg og brukte nesten liter lim.

Fiberfilt tapet er en fiberduk som gjør veggen din pen, slett og ensartet. Fiberfilt er bedre å arbeide med enn glassfilt. Når du rører ved glassfilt kan du merke . Nullstill veggen med sparkel, og bytt ut strien med slett vegg. Jotun slett vegg forgrunnet m x 1m bredde.


For noen år siden var en vegg uten strie nærmest for ufullendt å regne. Du må bruke nesten dobbelt så mye lim som når du legger tapet. Jeg skal pusse opp huset og få bort alle stygge blå og burgunderrøde tapeter. Har sett på veggfornyer- tykk tapet som gir slette vegger. Snuppa sitt rom har sånn ruglete tapet på rommet.


Jotun slettvegg,kvm til 350kr (x 1m) + tapetlim da. Forgrunnet slettvegg til å dekke mindre ujevnheter. Renoveringsduken gir en slett overflate, ideell for maling eller tapetsering. Selger ruller av jotun slett vegg tapet med to spann med lim. Fått kastet kvittering så da gikk det ikke å bytte i butikk.


Veggplatene er stygge og skal fjernes og jeg ønsker å tapetsere på en slett vegg. Den nye veggplaten Walls2Paint og er en ferdig grunnet og tapetsert . For å glatte ut brukes helst en tapetbørste, med slettere i plast risikerer du å ta i for hardt og presse ut lim i skjøtene. På soverommet har vi nå type fiskebensstrie, haha:)) Og det er endel hull i veggen etter plugger osv. Jeg har lyst poå helt slette vegger, men . Du får lett en slett vegg med sparkel på rull!


Vår Recover-tapet dekker fiskebensstrie og er ferdig grunnet. Nå trenger du ikke sparkle og grunne for å få en pen slett vegg. Walls2Paint veggplaten er dekket med en tapet som egner seg godt til maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.