fredag 7. februar 2020

Oppussing soverom inspirasjon

Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Få inspirasjon , interiørtips og gode råd her. Nordmenn er europamestere i oppussing.


Soverom inspirasjon - happy homes. Deilige farger på soverommet.

Aller helst skal rommet være som et hotellrom – et soverom med flere. Her Jotuns farge sjøgløtt. Opprydding på soverommet ? Teppe ved sengen på soverommet.


Gjør det til et inspirerende sted med smykkeskåler og vakre småting! Også det skyldes inspirasjon fra hotellene. Sjekk soverommene før og etter oppussingen. Inspirerende bilder av soverom.

God grunn til å pusse opp soverommet. Ifølge redesignekspert Signe Schineller er det fullt mulig å forandre soverommet i løpet av en helg. Ofte skulle forandringer helst skjedd i går, men en oppussing krever planlegging og lur. Drømmer du om å pusse opp soverommet ditt?


Få gode råd om maling og tapetsering av soverom og prøv fargevelgeren på nett! Ikke la soverommet bli et rotete mareritt. Slik får du plass til søte. Tidligere har oppussing av kjøkken og bad hatt høyest prioritet.


For første gang topper soverommet listen over rom nordmenn vil overhale. Med noen strøk maling, en opprydding og noen nye møbler så er det i boks. INSPIRASJON : Dette er bare noen av nyansene du kan la deg inspirere.


Ifølge ekspertene, vil mørke toner på soverommet skape en rolig og . Nå skal jeg straks på jobb, men først ville jeg bare vise dere litt inspirasjon som vi har samlet når det kommer til oppussing av soverommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.