onsdag 12. februar 2020

Maskinfører søkes

Da er du kanskje den vi ser etter. For vår kunde søker vi etter en dyktig gravemaskinfører som er effektiv og . Vi søker deg som har erfaring og kompetanse som maskinfører. Vår kunde søker nå etter en god maskinfører som kan jobbe i en 1 stilling. I sesong, jobber de ute, uke på og uke av, og resten av året er det arbeidstid .

For kunde søkes maskinfører til lengre engasjement med muligheter for fast ansettelse. Finn maskinfører søkes nå. Leif Grimsrud AS – en ledende maskinentreprenør i Østfold. Du som søker har førersertifikat for . På grunn av økende oppdragsmengde vil vi ansette flere dyktige medarbeidere.


Oppdragene vil i hovedsak. Heij Søker etter erfaren hogstmaskin fører som har lyst å komme til Norge å jobb, maskinen er en 911. Da har vi kanskje behov umiddelbart!

Har du verneskoa på ……. På oppdrag fra en av våre kunder søker vi gravemaskinfører til . TT Anlegg AS ønsker flere dyktige maskinførere på laget! Arbeidsoppgaver Arbeid på . Thor Heldal AS søker dyktig og allsidig anleggsmekaniker.


Borgen Entreprenør AS søker tippbilsjåfører, maskinfører og anleggsgartner. Positiv og arbeidsom maskinfører søkes. Bemanning er et lokalt og personlig bemanningsbyrå for formidling av faste medarbeidere og utleie av vikarer.


Vi har ledig fast stilling som maskinfører ved anlegget vårt i Årødalen. Romsdal Interkommunale Renovasjonsselskap IKS. Anleggsgartner,Maskinentreprenør,Snørydding Maskinfører søkes i for snøbrøyting i indre østfold til vinteren. Mulighet for store roder om ønskelig. Job advertisement in English will follow) For kunder søker vi nå erfarne maskinførere , som også er villige til å ta i et tak utenfor maskinen.


Vi har kontorsted i Drammen, men regner Oslo og . I forbindelse med økt oppdragsmengde og mange nye spennende prosjekter i tiden framover, søker vi etter erfarne Maskinførere. Gjerne fagbrev som maskinfører.

TENNEVOLL: Rolf Jørgensen AS har utlyst stilling hvor de søker en erfaren maskinfører til å være med på deres mange prosjekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.