mandag 10. februar 2020

Lys i trapp inne

Trapper kan være skumle i mørket, men LED-lys i ulike varianter kan løse problemet. Det er mange som vil sette lys på trappa i huset sitt. Hvordan man bruker LED-strips til dette formålet avhenger veldig av trappen det skal monteres i.

Trappebelysning er et undervurdert felt, men skikkelig lys i trappa kan. Vi er inne i veldig mange nybygg og kan konstantere at det er tenkt . Se vårt utvalg av belysning til ditt hjem - nesten bare LED produkter. Våre LED spottere til trapp har levetid fra 25.

Belysningen av trapp har flere funksjoner, både utendørs og innendørs. Kreativ Belysning har gleden av å presentere en belysningsløsning som. Vi leverer kun lys sammen med trapper, ikke i småsalg.


Både for innendørs og utendørs bruk; Ledningene skjules med dekklister. Hvordan man bruker LED-strips til dette formålet avhenger veldig av trappen det skal . Sjekk det store utvalget LED belysning og lamper i nettbutikken eller få hjelp av våre dyktige konsulenter. Vi har valgt en trapp fra trappekompaniet med valnøtt og hvitt, og lys i trappevangen.


Har for tiden veggen i trappeoppgangen åpen og vurderer om jeg skulle ordne meg led-lys som følger trappetrinnene oppover.

Godt lys er en forutsetning for et behagelig og sikkert bomiljø. De fleste ulykker skjer i hjemmet, og oftest på kjøkken og i trappeoppganger. Lyskomponenter AS er belysningsleverandør med års erfaring.


Vårt utvalg strekker seg fra den lille reservedelen som må erstattes, til belysning som løfter . LED Strips leveres i ulike farger og lysstyrker både for innendørs og utendørs bruk. Her finner du en rekke vegglamper av god kvalitet til en billig penge. Enkle og doble vegglamper, vegglamper på arm og leselamper. Her er det viktig å ta hensyn til hvilken type trapp det er og hvilke farger og materialer som er der.


Design Belysning er ett av Norges største leverandører av belysning på nett. Se våres nettside for flere spennende produkter. EasyLED Øcm Trapp- og fasadespott (dimbar), ute Integrering av våre fleksible LED løsninger med en enkel serie lamper.


Uansett om det gjelder belysning inne eller ute så har du ved ditt valg av lamper store muligheter til å påvirke hjemmeatmosfæren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.