tirsdag 4. februar 2020

Løse sprosser til vinduer

Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Gilje vinduer , balkong- og skyvedører kan leveres med flere forskjellige sprossevarianter. Raskt, enkelt og billig. Du kan velge blandt faste gjennomgående sprosser , løse.


Sprosser vil gjøre både vinduene og huset enda koseligere. Vinduer er husets øyne.

Hos Byggmax får du løs . Vi kan tilby deg gratis måltaking av dine vinduer og et uforpliktende tilbud på sprosser til ditt hus. Vimax sine sprosser er vedlikeholdsfrie, og de skal aldri males. Jeg vil gjerne ha sprosser på vinduet , siden resten av vinduene på. Er det noen plass det er mulig å få kjøpt løse sprosser til en billig penge? Velg den rette sprosseløsningen som respekterer husets alder og arkitektonisk uttrykk.


Les mer om ulike mulighetene her. Spesielle rammer og sprosser kan forandre vinduets utseende totalt.

Du kan derfor sette ditt personlige preg på vinduene , uansett hvor værhardt det er der du. Sprossespak til å ta av løse sprosser ved vask av vinduer. Med juksesprosser kan du lett få for eksempel et vindu til å matche terrassedøren med små ruter. Priseksempler er på eit 1x 1vindu.


Kr 4- pr ruteinndeling. Her er rutene bredde fra - cm. Løse , gjennomgående eller pålimte.


Disse sprossene gir en kraftigere inndeling av vindusflaten, og bygges inn i vinduet når det produseres. Med sprosser gir du boligen din et mer tradisjonelt særpreg, og du kan velge. Til trevinduer leverer vi utenpåliggende sprosser som standard i hvit PVC.


Skal du ha sprosser ,burde du kjøpe hele sprossekasseter som kan tas ned ved vask av vinduet. Ved å bruke løse sprosser som limes direkte på glass,vil du få . Disse er feilbestilt til nye vinduer og er derfor ubrukt. Monteres på utsiden av. Utenpåliggende aluminium knipsesprosser for NorDan vinduer i farge hvit selges.


Sprosser leveres som standard i hvit PVC til hvite vinduer og dører, sprosser i PVC kan ikke males. Løse utenpåliggende sprosser leveres i 28mm og mm.

Skal sjekke dem på nettet med én gang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.