fredag 14. februar 2020

Løse sprosser til vindu

Du kan velge avtagbare sprosser i tre eller pvc til vinduene dine som gjør det lettere å vaske. Vårt store sortiment med kjente varemerker utøkes hele tiden og skal gjøre oss til et av Norges største byggevarehus. Les mer om Bygghjemme . Gilje vinduer , balkong- og skyvedører kan leveres med flere forskjellige sprossevarianter.


Du kan velge blandt faste gjennomgående sprosser , løse sprosserammer, løse klipssprosser og luftsprosser.

Raskt, enkelt og billig. Vinduer er husets øyne. Hos Byggmax får du løs sprosse i både PVC og tre. I dag er det fortsatt mange som velger å dele store . Velg den rette sprosseløsningen som respekterer husets alder og arkitektonisk uttrykk. Vi kan tilby deg gratis måltaking av dine vinduer og et uforpliktende tilbud på sprosser til ditt hus.


Våre lokale forhandlere gir deg god oppfølging og personlig service! Det nyter alle forhandlerne våre godt av.

Vi deler erfaringer, og er løsningsorienterte om vi møter på utfordringer. Vimax sprosser er neste . Vi lager sprosser etter mål av dine vindu , nye eller gamle! Våre profiler kan settes horisontalt og vertikalt i . Jeg holder på å sette opp en utebod som henger sammen med huset, og har satt inn et garasjevindu (fordi dette var gaske billig, 3kr på Obs Bygg).


Jeg vil gjerne ha sprosser på vinduet , siden resten av vinduene på huset har sprosser. Jeg skal også ha vinduer i en garasje som jeg planlegger, . Med juksesprosser kan du lett få for eksempel et vindu til å matche terrassedøren med små ruter. Lag dine egne vindussprosser. This clip required Adobe Flash to be installed. Koblet aluminiumsramme . Med sprosser gir du boligen din et mer tradisjonelt særpreg, og du kan velge mellom mange forskjellige typer og mønstre.


Sprossevinduer er populære! Utenpåliggende sprosser er klart mest populært. Men ta gjerne en titt og se selv hvordan de . Trevarefabrikk leverer et bredt spekter av tilleggsutstyr til sine produkter.

Løse , gjennomgående eller pålimte. Disse sprossene gir en kraftigere inndeling av vindusflaten, og bygges inn i vinduet når det produseres. Denne sprossetypen festes på utsiden med klips, og er den type sprosse som er mest benyttet idag.


Monteres på utsiden av glasset for å få et utseende med flere ruter. Den monteres med et smart knipssystem som enkelt gjør det mulig å fjerne sprossen ved rengjøring av utvendig glass. Med sprosser til vinduene er det enkelt å tilpasse og variere utseende etter dine ønsker, sprosser kan dele vinduene inn i gammeldagse småruter eller gi et moderne stilrent og enkelt uttrykk.


Du kan også velge mellom gjennomgående sprosser og utenpåliggende sprosser. Ikke finn på å bruk sprosser fra byggmax. Skal du ha sprosser ,burde du kjøpe hele sprossekasseter som kan tas ned ved vask av vinduet.


Ved å bruke løse sprosser som limes direkte på glass,vil du få kalk annsamling og stygge vinduer i løpet av kort tid. Glass med faste sprosser må bestilles fra fabrikk for å få de riktig. Duplex sprosser leveres i hvitmalt tre. Løse utenpåliggende sprosser leveres i 28mm og mm.


Ved å bruke sprosser i forskjellige former kan man få vinduer til å gi et helt annet inntrykk. De er svært enkle å ta av og på. Priseksempler er på eit 1x 1vindu.


Vi leverer tre typer: utenpåliggende, gjennomgående,. Kr 4- pr ruteinndeling. Her er rutene bredde fra - cm. Pris som vist her er kr 48-. Kr 5- pr ruteinndeling. Ruteinndeling som type A.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.