onsdag 5. februar 2020

Lørenskog rørleggerbedrift

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Har du en jobb du skal ha gjort? Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse.


Selskapsform, Privat aksjeselskap. Vi er totalleverandør av rørleggertjenester til nye og gamle boliger.

Bygge nytt eller rehabilitere huset? På utkikk etter rørlegger i Oslo og Akershus? Vår kompetanse, din trygghet! Kvalitet og service til avtalt tid! Klikk linken for mer informasjon.


Virksomhetstype, Hovedkontor. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Badet har lekre, grå fliser med innslag av mosaikk og i det ene hjørnet troner et flott boblebad. Når jobben avsluttes får huseieren en tykk mappe av formann Frode Haraldsen. Der skal det ligge informasjon om hva som . Sett som min rørlegger Send forespørsel. Idag er vi flere ansatte og to rørleggermestere.


Til sammen har vi over års erfaring i rørleggerfaget, og vi utfører alt fra små til store rørleggerjobber. Vi påtar vi oss det meste innen rørleggerfaget. Vi spesialiserer oss på disse rørleggertjenestene: Bygging og reparasjon av varmeanlegg i nybygg eller ved rehabilitering av eldre bygg. Nybygging og rehabilitering av sanitæranlegg. Ditt søkeresultat på skikkelige rørleggere.


Landsforening: Byggenæringens Landsforening. Besøksadresse: Haralds vei 4. Rørleggertjenester i forbindelse . Godkjente arbeidstakere. Kristen har jobber oppført på profilen.


Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 16.

There are no stories available.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.