mandag 3. februar 2020

Kjøkken glass

TEC tar kontakt for oppmåling når kjøkkenet er ferdig montert. Du trenger kun vann, eventuelt glass -spray, og en klut. Designglass kjøkken blir mer og mer populært, ikke bare fordi det er estetisk flott – men også fordi en slipper rengjøring av fuger og glass er lett å holde rent.


Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Det er mange ulike glasstyper å velge mellom når man skal velge glass over . Glass over kjøkkenbenk.

Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken , men i de senere år har det blitt mer . Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken. Rent estetisk passer glass like godt inn i det moderne minimalistiske kjøkken som det klassiske ettersom vi har en rekke løsninger og glassalternativer . Herdet glass til kjøkkenet er meget praktisk for å holde det rent, og for å. Millex beskyttelsesplate herdet frostet glass 800x400mm. Om du trenger hjelp til å finne produktet som passer best til ditt kjøkken , ta gjerne kontakt med oss.


Vedlikehold og Bruk, Tåler oppvaskmaskin. KitchenTime selger drikkeglass og vannglass fra kjente varemerker!

Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Fine drikkeglass med den klassiske Norges logoen. KJØKKENGLASS 400ML 6PK. Kjøkkenet i bildet over er ett av interiørarkitekt MNIL Bernt A. Anonymous poster hash: 28c87.


Mange foretrekker nå glass som innslag i det moderne kjøkken da dette bidrar til et mer tidsriktig og stilfullt kjøkken. Vi leverer måltilpasset glass i alle fasonger og farger til bruk i interiør. Som eksempel kan nevnes at vi leverer . Drikkeglassene dine er nok de som blir absolutt mest brukt.


Unner du deg selv litt ekstra lekre vannglass kan selv frokosten bli en fest. Moderniser kjøkkenet ditt med splashbacks! Lakkert glass vil beskytte veggene dine samtidig som du tilfører stil og design til kjøkkenet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.