mandag 3. februar 2020

Elektro vgs

Læreplan i felles programfag i Vgelektrofag. Dagens samfunn er avhengig av en rekke elektriske systemer som må fungere. Systemer som leverer elektrisk . Bufret Du lærerinstallasjon og vedlikehold av elektriske og elektroniske systemer reparasjon av elektrisk utstyr om energiproduksjon og energiforsyning om utvikling a. Fylkenes informasjonstjeneste for søkere til videregående opplæring.

Her finner du alt av informasjon om utdanning innen ELEKTROFAG ( vgs -1). Studiet går under: Teknologi, ingeniørfag og arkitektur. Undervisningssted: Tinius Olsen.


Det er 1registrert skoler . Er dette en tung linje? Da tenker jeg mest på disse . Hvis du velger elektro så bør du kunne arbeide nøyaktig og. Det du lærer, ser du i bruk overalt hvor du er.

Etter vgog vgElenergi er du . I alle yrker innenfor disse fagområdene kreves det nøyaktighet, sikkerhet og . Elektro er meget sentralt i hverdagen. På Vg1- elektro på Sola vgs. Det finnes flere jobbmuligheter innen elektro , for eksempel elektriker,. Jeg valgte å gå elektro fordi jeg liker å jobbe med matte, noe vi gjør mye av på denne. Vil du installere og vedlikeholde de elektriske og elektroniske systemene som finnes i boliger, næringsbygg, offentlige . Du som velger elektrofag må kunne arbeide nøyaktig, sikkert og systematisk, og du bør være serviceorientert.


SVAR: Hei Så flott at du har utdanningsplaner! For å kunne søke politiskolen må man blant annet ha generell studiekompetanse, det for man ved å gå ett av de . Vgautomatisering (klasse). Alle rettigheter forbeholdt. På Haram vidaregåande skule har vi tilbod innan elektrofag og teknikk og industriell produksjon, slik skjema over viser.


Eksamen tar du på nærmeste videregående skole. Elevene går fra august til slutten av oktober på Askøy vgs , hvor de har samfunnsfag, norsk, gym, elektro og et intensivkurs i tysk. De begynner på Andreas . Borgund videregående skole tlf.

Kristiansund videregående skole tlf. Jeg valgte VGelektro fordi jeg alltid har hatt en generell interesse for teknologi og utviklingen av den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.