torsdag 6. februar 2020

Jula verktøyskap

Alt for hjemmefiksere til proffe. Robust verktøyvogn med mye håndverktøy! Vil du slå to fluer i én smekk, er denne solide verktøyvognen fra Hard Head en god investering.


I tillegg til en utrolig stabil verktøy- og avlastningsvogn som oser av kvalitet, får du nemlig også en stor verktøypakke på hele 1deler. Pakken inneholder alt fra pipenøkler til isolerte . Starter å få en grei samling verktøy hjemme, men disse blir oppbevart helt tilfeldige steder ofte, ettersom jeg ikke har noen plass til de, vurderer derfor ett verktøyekap så jeg kan ha litt orden og system i det også.

Noen som har noen tanker om . Du kan handle verktøyvogn hos Biltema, Clas Ohlson og Jula , men også i mange Jernia-butikker. Bil-orienterte varehus som Torshov Bilrekvisita, og nettbutikker som bilverktøy. Elektronikkleverandøren ELFA . Her i uka fikk ØKH og jeg tilslaget på nytt sted å bo, og det medfører behov for en del nytt utstyr. Da vi flytter fra rekkehus til leilighet, vil storparten av verktøyet bli plassert i kjellerboden.


Jeg har sett på Gasolin sitt skap. Dette sammen med Garage er nok gode alternativer når det gjelder noe rimeligere skap med verktøy. Det på Jula virket også som ok kvalitet.

Den rimeligste vogna til Jula er veldig skrøpelig og . Som nytt, har stått ubrukt i garasje. Se beste pris på Ironside Verktøyskap. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Skapet på JULA er et Big Red som produseres av Torin med adresse i Carlifornia. Fire potter til innen- eller utendørs bruk.


Velg mellom antikksvart, vinrø antikk stenfarget og mørk olivengrønn. Finurlig oppbevaringsskap med mange ulike rom og kroker! Med åtte små rom, et stort skap , låsbar oppbevaring på toppen og verktøyholdere på siden.


Vet at biltema skal komme med diverse etuier til forskjellig verktøy og de skal passe perfekt i dette skapet. Biltema sine fastnøkkler og tenger med 10års garanti er svært brukbare verktøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.