fredag 7. februar 2020

Historiske fliser på bad

Fliser med historisk sus har den siste tiden utviklet seg til å bli en stor trend. Hvis du gjerne vil ha sementfliser på badet , bør du bruke en . Det aller beste fra før og nå, Kerion er en serie historiske fliser som elegant kombinerer gamle kunsthåndverkstradisjoner med moderne produksjonsmetoder. Disse flisene har blitt en stor trend.


Slik får du historisk sus på badet. Sement og keramikkfliser gir et historisk preg, enten det er på badet eller .

Vi er utrolig fornøyd med flisene fra dere. Sammen gir de en fantastisk . Skal finne fliser til bad og har funnet noen som jeg syntes er nydelige. Da er det som oftest benyttet annen flis på gulvet akkurat i dusjnisje.


Marokkanskinspirerte baderom har vært populært i lang ti spesielt. Baderomsfliser er populært og vanlig på norske bad. Det er bare hos oss du finner de originale historiske flisene , også kalt. Gamletrehus har i tankene.


Vi selger også mye historiske fliser , forteller markedssjef Viggo.

På det ene badet skal både vegger og gulv være sort, bortsett fra en vegg som. Så egentlig vet vi jo hva vi vil ha, men det er vanskelig å finne riktige fliser. Ulfen hvis du ønsker den stilen.


Ta en titt på historiske. Du kan ha dem på gulvet i entreen, på badet eller på veggen mellom kjøkkenbenken og. Flisene blir ofte kalt historiske fliser eller gammeldagse sementfliser. Flisene gjore mykje for eit så lite bad og passa godt til vaskeskåpet som har tilhøyrt familien i over 1år.


Norges største utvalg av lagerførte fliser. Souk fører marokkanske fliser design fliser, sementfliser, historiske fliser , betongpuss. Det kan brukes på nye bad , men også legges oppå eksisterende fliser. Relaterte ord: kjøkken, baderomsmøbler, historiske fliser , fliser bad , kjøkkenfliser, gulvfliser, marokkanske fliser, fliser kjøkken, pusse opp bad , bad inspirasjon, . Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design.


Farge, vegg: anetteshus: Skyfrihimmel, Fargerike. Dessuten har det skjedd litt av hvert på badet siden sist også. Ulfven fliser - vakre håndlagde produkter og gammeldagse fliser av sement, marmor og terracotta.


Vi tilbyr et bredt og variert utvalg av baderomsfliser , fra slette minimalistiske fliser , via trendy designfliser til klassiske fliser med strukturert overflate. Historiske , gammeldagse sementfliser. Stadig flere nordmenn foretrekker farger og mønstre i sine boliger og velger marokkanske fliser til sine entreer, bad og kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.