tirsdag 18. februar 2020

Håndpumpe vann

Nira 6B vannpumpe Dette er meget kraftig stempelpumpe som har en kapasitet på hele liter i minuttet. For båt, campingvogn m. Lejon håndpumpe er et alternativ for deg som vil ha helårsvann og ikke har tilgang på elektrisitet. Med håndpumpen suges vann direkte fra vannkilden til en servant.


Tåler ferskvann og saltvann.

Tilpasset Sunwind røropplegg. Vannforsyningspumpe SBA. Dette er en nedsenkbar pumpe for rent vann som er samlet opp i en vanncisterne.


Leijon er en manuell pumpe for bruk der man ikke har strøm, men vet at det er vann i grunnen. Har man en liten hytte kan man benytte en Leijon håndpumpe , . Grunnleggende kunnskap vedrørende brønnpumper. Brønnpumper er ment å pumpe husholdnings- og drikkevann.

De er selvdrenerende etter bruk og er derfor . Sugeevne ned til mm - får i pr. En dobbeltvirkende pumpe for fersk- og salt- vann. Pumpen kan heves eller senkes i festet. Smart håndpumpe for vask. Kraftig veggmontert håndpumpe.


Hyttebua sine vannpakker gir deg vann i sprin- gen uten innlagt. Du trenger verken innlagt strøm eller vann på hytta. Effektiv håndpumpe med mange bruksområder og spesielt godt egnet for lensing av småbåter, gummibåter etc. Kan også benyttes til diesel (ikke bensin). Plastimo Pump 9håndpumpe med uttrekkbart håndtak . Den skal i utgangspunktet være frostsikker, men jeg har sett en slik utgave som bar preg av . Håndtak, stempelstenger,skruer og muttere i stål.


Håndpumpe for olje og vann. Hus, ventilhus og stempler i støpt aluminium.

OBS: Ikke bruk den på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.