tirsdag 18. februar 2020

Glassfiber flaggstang

Vi leverer alle typer flaggstenger og gir gode råd om type, høyde og plassering. SVENSK PRODUSERT Vi forhandler flaggstenger i glassfiber fra . Flaggstang i glassfiber tilpasset gammel stativ leveres med innstøpt forsterkningrør i aluminium tilpasset høyden på u-jernene.

Flaggstang i glassfiber har høy styrke og lav vekt. Den har en jevn kon til toppen og leveres i hele lengder. Leveres komplett med line, fundamentfeste og kule.


Flaggstangen leveres komplett med markfeste, sølvfarget kule, flaggline i terylene og linefeste i plast.

Flott vedlikeholdsfri flaggstang i glassfiber. Glassfiberstenger er meget sterke og samtidig pene å se på. Den lave vekten gjør de også lette å håndtere. Vi produserer og selger flaggstenger i tre,glassfiber og aluminium.


En flaggstang bør være ca 2-3m høyere enn det bygg den skal stå ved. Vedlikeholdsfrie kvalitetsflaggstenger i glassfiber. Det er ikke bare å gå til innkjøp av en flaggstang.


Glassfiber flaggstenger 6-Grav et hull på ca 60-80cm i dybde og. Sommerbutikken AS - Flaggstang i glassfiber .

Du omtaler: Flaggstang i glassfiber komplett 6m. Søk etter flaggstang glassfiber bergen ga Gule treff. Flaggstangen leveres med markfeste, forgylt kule, flaggline i terylene og linefeste i plast.


Når det gjelder maling av stang, avhenger fremgangsmåten av hva slags materiale flaggstangen er laget av. Se brosjyre for montering og produktdatablad under. Selv har jeg hatt en glassfiberstang i snart tre år og er godt fornøyd med den.


Du har flaggstang som varer hele livet fordi den forhindrer rust. Få anbud på oppdraget ditt (Flaggstang glassfiber)! Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! Flaggstang av glassfiber vurderes bestilt og kjøpt i løpet av sommerhalvåret.


Forhandleren sender stengene med båt til havna i byen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.