mandag 10. februar 2020

Glass og ramme

Vi ønsker deg velkommen til vår butikk i Ålesund sentrum. Her finner du et stort utvalg rammer og kunst; grafikk av norske og utenlandske . Kontaktinformasjon for Glass Ramme AS Ålesun telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

VELKOMMEN TIL VÅRE INTERNETTSIDER VÅRT MÅL : Vi er en Glassbedrift og ønsker å tilby det beste produktutvalget innen bygningsglass,bilglass . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Bodø Glass Ramme AS er Bodøs eneste glassmester, og nord norges største. Vi er en miljøfyrtårn bedrift, autorisert som glassrådgiver, og har sentral .

Vi leverer glassrekkverk i flere modeller både for innendørs og utendørs bruk. Norsk og tyskproduserte løsninger av høy kvalitet. Glass er et fantastisk materiale og kan benyttes til dekor i interiøret.


Innen dekorglass finnes det flere typer spesialglass for ulike bruksområder, så her er . Vi skifter også hele vinduer, isolerglass, sikkerhetsglass, glass over kjøkkenbenk, speil og balkongglass for å nevne noe. Vi holder til i Greåker og utfører det meste av tradisjonelle glassmestertjenester. Velkommen til Snekker'n Kragerø Glass Ramme – hos oss finner du ekte fagfolk i butikken! Stikk innom så hjelper vi med byggevarer til ditt neste prosjekt. Det fins flere gode grunner til å ramme inn et bilde med glass og ramme.


Innramming presenterer bildet på best mulig måte, hindrer at kunsten blir tilsmusset . Speil Ramme AS i Bergen er en av Norges ledende spesialforretninger for salg og innramming av kunst. Hos oss finner du mange spennende produkter fra et stort utvalg leverandører. Det er i tillegg mulig å bestille flere av produktene utover lagervare, så det er bare . Vinduene er blant husets viktigste miljø- og trivselsfaktorer. De fleste ønsker gode lys- og lydforhol skikkelig isolasjon, trygghet og estetikk i sin bolig.


Meløy Glass Ramme As har lagt til nye bilder. God helg ønskes med noen bilder fra dør/vindusmontasje. Tore Grundvig har holdt på med innramming og salg av bilder i snart enmannsalder. Nå har han åpnet rammeverksted i Mosseveien.


Med vår beliggenhet på Kragerø er vi et stolt medlem av Snekker'n Norge. Kom og besøk våre lokaler i dag og få hjelp til ditt byggeprosjekt i dag! Trenger du nye dører og vinduer, eller innglassing av veranda, sommerstue eller vinterhage? Ta heller bilder av gatekunsten og dokumenter den for framtiden, sier Walter Wehus, kunstkritiker, blogger og . Bærum Glassmesterforretning AS har mer enn års erfaring med innramming av bilder.


I vårt utvalg har vi mer enn 8forskjellige rammer for enhver smak og . Vi søker etter glass-fasademontører Arbeidsoppgavene vil bestå i følgende: Montering av dører, vinduer, tak og fasader av glass og aluminium i nybygg så vel . En ettermiddag i rammeverkstedet hos Olav Gohli. Det må innrømmes at jeg sjelden har kostet på meg profesjonell innramming av mine . Innramming av grafikk, maleri, akvarell, foto, broderi, speil, plakater, puslespill, m. Vi gratulerer Fauske Glass og Ramme med ny bil og takker samtidig for oppdraget med dekor. Hos Meløy Glass og Ramme på Ørnes i Nordland er de enige og har nettopp hatt 17-åringen Karl Henrik Karlsen i praksis i dager. Røa Glass og Ramme, vårt rammeverksted på Røa i Oslo.


Bergens tradisjonsrike bule Wesselstuen skal hippe seg opp med ny glasspaviljong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.