torsdag 6. februar 2020

Ferdighus med takterrasse

Emilie med takterrasse er en smal og stilfull funkisbolig. Her får du maks utnyttelse av tomten din og en stor veranda der du er sikret sol på finværsdager! En av tankene jeg leker med er å ha en takterrasse over andreetasjen for å ha muligheten til å virkelig benytte utsikten i alle himmelretninger.

Mira er en nyskapende og luksuriøs enebolig med et bruksareal på 1kvadratmeter – huset for deg som foretrekker takterrasse istedenfor en stor hage å . Husmodellen Dahl er for deg som vil bygge et moderne hus med mye plass. Jade har store vinduer, en herlig takterrasse og dobbelgarasje. Stilig og moderne hus med mange muligheter.

Ekebergrestauranten i Oslo ble regnet som et av Europas fremste funkisbyggverk ferdig da den stod ferdig i 1929. I dag er bygget fredet, og oppussingen av . Håndverksmur fremstår og jobber som andre ferdighus kjeder, det spesielle. Ada er et innholdsrikt atriumshus med takterrasse. Det er bygd opp av valgfritt antall kvadrater/kuber som kan settes sammen forskjellig, avhengig av ønsker.


Er du på jakt etter et hus med moderne design til en flat tomt?

Ett plan, store vindusflater og flott takterrasse. Oasen ferdighus har en planløsning som naturlig skiller den ulike bruken gjennom et døgn, samtidig som det gir . Solvik og Stenvik har takterrasser og er begge gode eksempler på romslige hus med begrenset grunnflate. Selv på en liten bytomt vil man jo gjerne ha plass til . Myten om kjedelige ferdighus er herved avlivet. To takterrasser Annenetasje har god plass for soverom eller oppholdsrom og den er . I likhet med Argos har også Lindos en fantastisk takterrasse med pergola – denne er.


Del på FacebookDel på TwitterDel på pluskDel på . Moderne stil hus med takterrasse, Fjellhamar, Norge. Bygging av hus i moderne design med varmeeffektive vinduer og takterrasse i Oslo område. Hus 2er en fin kombinasjon av mur og tre samt valmet tak skaper et.


Vet du hvor stor takterrasse det er på husmodellen Mira? BoligPartner har fire serier med ferdighus: Nostalgiske ferdighus,. Lykkebo har for mange blitt svaret på drømmen om eget hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.