fredag 7. februar 2020

Feiekost pipe

Feieutstyr med stålbørste, lodd og nylon tau. Selvom det ikke er påbudt å feie hyttepipene er det likevel greit å gjøre det en gang i blant. Tørker ut og løsner opp tjæren. En sotet pipe trekker dårlig, gir dårlig forbrenning og øker faren for pipebrann.


Feiekoster for rengjøring av stålpiper og røykrørene i en varmeveksler som en finner både i varmluftsovner og fyrkjeler. Ett nyttig verktøy for å se når det er behov for å feie er en .

Emaljerte røykrør for ildstedet. Hylleplass: velg varehus Loading. Utsolgt Begrenset lager Lagerstatus. Dette gjøres med feiekost , og vann. Et arbeidshull lages i bunnen av skorsteinen, hvor formen for påføring av massen plasseres inn.


Denne formen er festet til en wire, som går opp til en vinsj på skorsteinstoppen. Keramex massen helles fra skorsteinstoppen ned på formen i ca 5m høyde, og formen heises sakte opp ca 0 . Heisann Har en vedovn der jeg bor, men så var det et problem med tett pipe.

Jeg fikk åpnet opp røykrøret ved å grave ut noen bøtter med aske (røykrøret forsvinner inn i en stor murkloss som er pipen), men jeg tror det kan være lurt å feie røykrøret frem til pipen i tillegg. Feieren skal ha 600kr for jobben så . Eller en ekstra skapdør som dekker nisjen - lett å inspisere pipa, ser ryddig ut, men du får ikke brukt nisjen til annet enn å oppbevare f. Signatur under oppussing. All fyring avgir sot som legger seg på veggene inne i røykrør og pipe. Soten gjør at farten på røykavtrekket reduseres, veden brenner dårligere og faren for røykutslag øker. Det gjør også faren for pipebrann, derfor er det nødvendig å rengjøre pipe og røykrør fra tid til annen.


Du trenger en feiekrans som passer pipeløpet, lodd . Stadig stigende strømpriser fører til økt bruk av vedfyring. Da gjelder det at ildsted og pipe holder mål. Feiebrett og kost i et smart sett!


Selges i assorterte farger. Alt du trenger til vedovner og vedpeiser: Stålskorsteiner, brannmurplater, røykrør, gulvplater og peissett. Perfekt til aske, sot, jor spon etc. Kort hånd- tak med opphengshull.


Blomstrete børste med skaft. Feiekost for stålpipe med skånsomme nylonbørster for ikke å ripe pipen. Pipebørster, pipebørste, pipe børster, pipe børste.

Dersom du behøver en feiekost. Piper er satt sammen av en del forskjellige enkeltprodukter. Dem finner du informasjon om her.


Men er du på jakt etter informasjon om en komplett pipe , så må du se på våre løsningssider, der vi viser de forskjellige komplette pipesystemene Leca leverer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.