torsdag 13. februar 2020

Fagprøve energimontør

Sted: Dato: Kandidatens navn: Prøveleder: Prøvemedlem: . Det er en samlet vurdering som legges til grunn for en bestått fagprøve. Som det fremkommer av vekttall . Video som omhandlar fagprøven til Maren Oline Grip, SKL. Disse retningslinjene skal legges til grunn for organisering, gjennomføring og vurdering av fagprøve i energimontørfaget.

Har du tid til å sitte på vgd under fagprøven ? Kandidat: Prøve start: Prøve ferdig: Prøvested: Leder prøvenemnd: Navn: Tel. Medlem prøvenemnd: Navn:. Du kan gå opp til fagprøve tidligst to måneder før lærekontrakts utløpsdato og det er ønskelig at. Kva trengst for å avlegge fagprøve som energimontør i tillegg? Skulegang eller kun bestått eksamen for energimontør faget?


Med Vgel-energi er det mulig å bli signalmontør, elektriker og energimontør. Som energimontør vil du møte mange utfordringer som vil teste dine ferdig- heter og.

Du går opp til fagprøve etter endt læretid. Energimontører , elektriker, kuldemontør. Har gk og vkelektro fra VGS og fagbrev som energimontør. Men da jeg kontaket fagopplæringskontoret ang oppmedling til fagprøve fikk jeg . For telekommunikasjonsmontørlærlingene, energimontør og kuldelærlinger blir. En energimontør jobber med å bygge og vedlikeholde el-kraftnettet.


Etter endt læretid kan du ta fagprøve for å få tittelen energimontør. Eksamenen må være bestått før fagprøven kan gjennomføres. En sju meter høy telefonstolpe erobres av Lina som er energimontør for. AE nett AS Gunnar Johan Iglebæk Gruppeoppgave Fagprøve , energimontørfaget 1. Forslag til fagprøve: Fagprøve i . Dagens energimontører går stort sett rett i jobb etter avlagt fagprøve. Energi Norge mener det må satses mer på rekruttering av montører blant . Deretter er det års læretid i bedrift med avsluttende fagprøve.


Etter år som lærling er Runar Smaaskjær (20) endelig blitt energimontør. Etter bestått fagprøve går han rett inn i et ett års engasjement i Lofotkraft. Johannes Kraggeru Rakkestad Energi ( energimontør ), .

Læretiden avsluttes med en fagprøve. To lærlingar i Mørenett har gått opp til fagprøve som energimontør. Sondre og Jeanett er dei to første som har fått fagbrev som energimontørar i . Vi kan gratulere Abul med bestått fagprøve denne uken og tilbud om jobb som energimontør i BKK!


Gjør som Abul og velg en aktiv og spennende utdanning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.