torsdag 13. februar 2020

Fagbrev snekker

Det er vanskelig å få lære plass. Kurset er for deg som har allsidig erfaring innenfor tømrerfaget, og ønsker fagbrev. På kurset lærer du om bygging og montering av trekonstruksjoner.


Fagbrev Tømrer – intensivkurs passer for deg som har lang og allsidig arbeidserfaring innenfor tømrerfaget og ønsker å formalisere kompetansen din. Du får fagbrev eller svennebrev når du har fullført et yrkesfaglig utdanningsprogram og vært lærling i en bedrift.

Du går på skole først, og deretter har du . Som tømrer bygger og monterer du ulike typer trekonstruksjoner i nye og gamle bygg. Tømreren bygger bindingsverk og vegger (skjelettet i et bygg), gulv og . Eventuelle fradrag vil være avgjørende for lengden på læretiden. Klikk på kartet nedenfor for å finne . Dette er utdanningen for deg som ønsker fagbrev som tømrer, og som har lang arbeidserfaring innen faget.


Tømrer fagbrev kan du ta via NKI Nettstudier og lese i ditt eget tempo. Eksamen avlegges på nærmeste videregående skole.

Dette blogginnlegget gir råd om hvordan man som erfaren men ufaglært, kan ta fagbrev i voksen alder som praksiskandidat. Gjennom yrkesfag og fagbrev har du mange muligheter til å utdanne. Vi søker derfor dyktige snekkere med og uten fagbrev i både korte- og lengre engasjement. Oppstart etter nærmere avtale.


Kvalifikasjoner og egenskaper. Snekker , tømrer, murer med fagbrev KM BYGG OG REHAB. Søknadsfrist : Snarest. Vi er et godkjent Våtromsbedrift og sentral godkjent for . I utgangspunktet jobber snekker alene, men kan få hjelp ved behov.


Vet ikke helt hvordan det er når det gjelder omskolering, men når jeg tok mitt fagbrev (laborant) så var det år på skole og år som lærling. Så vidt jeg vet er det . For timer siden - Tømrere På vegne av våre kunder i Fredrikstad som har fått økende oppdrag fra nå og utover sommeren, søker vi etter dyktige og selvstendige . For dager siden - Vi er på jakt etter flere tømrere med fagbrev for prosjekt med varighet over lengre tid. Er du snekker med fagbrev og ønsker å jobbe fast i et seriøst firma i Østfold. Vi løser bemanningsutfordringene for næringslivet.


Men det er vel heller vanskelig å få jobb som ufaglært snekker med. Du kan jo fint jobbe som snekker uten fagbrev også, men da må du jobbe .

Søk etter Tømrer med fagbrev -jobber i Akershus. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 25.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.