mandag 17. februar 2020

Fag kulelager

Vinkelkontaktkulelager. Aksial trykklager,Axial sylindrisk ruller, Kurverulle. Lagerenheter, spenneheter. Liniere aksler - herdede. Shop våre stor utvalg av FAG lagrene på ingbearing.


Nyt konkurransedyktige priser og god service med våre profesjonelle FAG kulelager forhandler. Vår Distributør vil også tilby en komplett katalog for deg å velge. De tradisjonsrike kulelagerfabrikkene har ofte egne fabrikker i lavkostlan og det produseres i dag lite kulelager i Europa sammenlignet med tidligere. Dette betyr at Made in China ikke trenger å bety dårlig kvalitet, så lenge man kjøper lager av et kjent fabrikat. Eksempler på kjente fabrikater er FAG , SKF, ZKL New Force,.


KG og representerer varemerkene INA og FAG på det norske markedet. Vårt kontor er på Helsfyr i Oslo. Svinghjul for dobbeltclutch. Nåle-, rulle- og kulelager. Presisjonsprodukter for kjøretøyindustrien.


Kun kvalitetsleverandører som FAG , INA, TIMKEN og SKF. I vårt sortiment finnes også monteringsverktøy og smørefett til alle typer lager. Fokus på kvalitetslager fra FAG , INA, SKF, TIMKEN o. Stort utvalg av tetninger (bl.a. simmerringer, o-ringer, avskraperringer) – Smørefett og automatiske smøresystem – Monteringsverktøy (bl.a.


Tersjer, Induksjonsvarmere, Hakenøkler, Slagsett.) – Seegerringer – Laseropprettingsutstyr, vibrasjonsmåleutstyr og online . Er ute etter erfaringer vedrørende kvalitet og hodbarheit mellom lager som dyre FAG (tysk),Koyo(japansk),SKF(svensk) og rimeligere som Sparex osv. Betegnelse på lagerserien. Oversikt med forkortet innhold.


Kulelager FAG Rustfri 10x30x9. FAG KULELAGER OG RULLELAGER. Her kan du søke etter de produktgruppene som sees i menyen til venstre.


For søkehjelp, klikk bildet over som viser ønsket produktgruppe. BEDRIFTER BES TA KONTAKT FOR AVTALE. Alle produktene du finner i vår nettbutikk er lagerførte produkter, av øverste kvalitet, som leveres på kort tid. With synthetic cageKoyo kulelagerEn av verdens største produsent av forskjellige lager. Vi har et bredt utvalg av alle disse lagrene.


Koyo gir deg topp kvalitet, gode priser og et meget stort utvalg. Disse lagrene leveres originalt på mange sykler direkte fra fabrikk og vi kan med hånda på hjerte anbefale deg disse lagrene på . AEO Øst med alle avdelingene har nå signert en lokal avtale for å selge FAG kulelager på alle avdelinger i Øst. Schaeffler er med varemerkene INA, LuK og FAG en av verdens ledende leverandører av løsninger for rullelager og glidelager, samt lineær- og direktedriftsteknologi.


Konsernet er også en anerkjent leverandør . Klikk på meny til venstre for mer informasjon om våre produktgrupper. Foto: Schaeffler Norge. Molde Jarnvareforretning AS er forhandler av FAG , INA, TIMKEN og KOYO kulelager. Produktansvarlig: Kjell Inderhaug.


Denne kategorien er tom. Med vårt rikholdige varelager kan vi levere kulelager , kileremmer, koblinger, kjeder – det du måtte trenge, når du trenger det. Vi er behjelpelige med valg og dimensjonering av utstyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.