onsdag 5. februar 2020

Elektroinstallasjon

Våre dyktige elektrikere utfører alt innen nybygg, rehabilitering, service. Det du trenger når du trenger det. Din elektriker i Bergen. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi er en mellomstor elektrikerbedrift med høy kompetanse og lang erfaring.


Elektro-installasjon Drammen AS.

Kundene våre er en fin blanding av både private og bedrifter, og vi utfører alt fra flytting av stikkontakter til installasjoner i store næringsbygg. Vi har høy kompetanse innen del fleste områdene innen elektro, . Et fantastisk utvalg lamper fra Straale, med fantastiske priser! Vi er i dag kompetente medarbeidere, og har lang erfaring innen ster. Har du behov for profesjonell hjelp til din el-installasjon? Kontakt oss i dag og du kan få et gratis og uforpliktende pristilbud.


Vi garanterer et fag- og håndverksmessig utført arbeide. Utfører alle typer elektriske tjenester. Se oversikt over alle våre ansatte.

Bolig og Næringsinstall. Vi har lang og bred erfaring innen både nybygg og rehabilitering. Tele og Data installasjoner. Post og tele tilsynets godkjenning som autorisert tele installatør. Alarm og Adgangskontroll.


Vi leverer og installerer alarm og adgangskontroll til alle typer bygg. E-verket elektroinstallasjon AS. Vi utfører alt av elektrikertjenester og samarbeider med håndverkere innen de fleste felt.


Slik kan vi tilby deg en totalpris når du skal pusse opp eller bygge nytt. Ahlsell har lang bransjeerfaring når det gjelder elektroinstallasjon. Sortimentet består av kabel og installasjonsmateriell, apparater og sentraler samt belysning og varme fra ledende leverandører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.