mandag 13. januar 2020

Tre benkeplate

Hos HTH finner du et stort utvalg benkeplater i flere ulike materialer. SÄLJAN benkeplate, hvit steinmønstret Lengde: 1cm Dybde: 63. Disse benkeplatene består av ei sponplate belagt med massivt tre, i et .

BufretLignendeBenkeplater i tre er for mange av oss et helt naturlig valg. De fleste benkeplater i tre er vakre og tåler bruk over tid. Det er et glimrende produkt som til forveksling kan ligne f. Med moderne laminat kan du få en billig benkeplate som er svært robust og .

I Norge var benkeplater i tre det som gjaldt, i flere generasjoner. De var i utgangspunktet ubehandlet, men ble gjerne skurt med grønnsåpe og . Leter du etter en benkeplate til kjøkkenet i tre? Vi har et bredt utvalg benkeplater i ulike farger og materialer til kjøkkenet ditt. Benkeplaten vi leverer til deg skal leve lenge. Heltre benkeplater er et levende materiale og er, i dobbelt forstan et naturlig.


Når du skal velge benkeplate er det viktig å velge en som står i stil til resten av kjøkkenet. Hos MAXBO finner du benkeplater i høy kvalitet og i ulike . IKEA benkeplate i heltre eik, beiset med Liberon Spritbeis og oljet med.

Det er viktig å ha det i bakhodet når man skal velge behandling til en kjøkkenbenk i tre. Hvor ofte du må olje, avhenger av type olje, type treverk og hvordan du bruker benkeplaten. En tommelfingerregel er å olje to til tre ganger i . Har du en benkeplate i heltre finnes det heldigvis håp for hvordan du skal gi den et nytt.


Produktdesigneren har tre som sitt favorittmateriale. Man må ta hensyn til at en benkeplate i massivt tre krever etterbehandling og ekstra vedlikehol men det er samtidig en løsning som kan beundres i mange år. Fibo heltre oljet Europeisk Valnøtt B/C benkeplate.


Fibo Trespo Everst Gloss laminat benkeplate. Benkeplater av tre er både vakre og slitesterke - dersom de behandles på den rette måten. Stikkordene er jevnlig påføring av olje, og dyprens. Hei, Er i gang med å planlegge oppussing av kjøkkenet.


Ulakkerte benkeplater i tre er nærmest standard utrustning i norske kjøkken. Og ikke så rent sjeldent bærer benkeplatene preg av et fuktig liv i omgivelser der . En benkeplate i eik er også blant de mest hygieniske typer tre benkeplater du kan få, da det store innhold av garvesyre i selve treet naturlig dreper mange . Velger du tre er det sikkert noe der ute som har anbefaling om hvordan man skal .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.