torsdag 9. januar 2020

Spjeldventil

Ein ventil kan styrast på mange ulike vis, dei enklaste . Det er ikke optimalt å bruke spjeldventil til flowregulering. Dette er fordi det er vanskelig å stille inn riktig flow og fordi det finnes en risiko for kavitasjon. For å regulere flowen brukes med fordel en reguleringskuleventil eller en membranventil.


Med flenser for PNog PNDrikkevannsgodkjent ihht.

Løs EPDM pakning for drikkevann, med fri spindelende. Integrert sete, IPgirboks. Spjeldventilene er designet med anti-blowout aksel med . Pakningen er laget av AVK drikkevannsgodkjent EPDM gummi . Materialer, hus og disc i smijern GGG4 disc overflate DeltaMagni, aksel i rustfritt stål 1. Ventiltype, spjeldventil , motorisert.


Fjæren sørger for at strammingen av pakkboksen ikke blir for hard. For hard stramming kan forårsake hakkete gange (hysterese), og i verste tilfelle kan spindelen bli sittende helt fast.

For mer produktinformasjon, vennligst besøk vår . Produktene er CE merket. Maks arbeidstrykk: bar. Våre spjeldventiler kan leverest for manuell betjening med spak, gear ,luftstyrt.


For manuelle ventiler er det mest vanlige med spak fra størrelse NDtil ND200. Fra ND2er det mest vanlig . I tillegg kan spjeldventilen fås i forskjellige materialutførelser når . Bruk produktkatalogen vår til å bli kjent med det omfattende produktutvalget vårt. Vi har alt fra store modulsystemer til enkeltprodukter – med bare ett museklikk finner du alt du trenger å vite om tilgjengelige materialer, dimensjoner, produktegenskaper og funksjoner.


Se gjerne gjennom produktdetaljene, videoene, . Definisjon av spjeldventil i Online Dictionary. Betydningen av spjeldventil. Norsk oversettelse av spjeldventil. Oversettelser av spjeldventil.


Informasjon om spjeldventil i gratis engelsk online ordbok og leksikon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.