torsdag 9. januar 2020

Enebolig i rekke

Skatteetaten definerer enebolig i rekke som småhus. Småhus er boliger som er fysisk bundet sammen ved at det er minst en felles vegg, eventuelt felles gulv/tak . TVIL: Boligen på Gamle Stovner/Tangerudbakken i Oslo kalles både tomannsbolig og kjedet enebolig i annonsen. Da har vi endelig utarbeidet boligtype på Lyngtunet som ett alternativ til de eneboligene som allerede ligger ute for salg. Moderne enebolig i rekke med carport og stor terrasse. På Raufosskogen får du nå en moderne og kompakt bolig med gode løsninger.


Den danske arkitekten Fredrik Linge Nygaard i Sigfred's Tegnestue værksted har laget noe særegent for oss!

I Theodor Dahslvei har vi sju eneboliger som ligger i kjede. Boligen består av stue, separat kjøkken og soverom. Enebolig er en frittliggende bolig som er beregnet på én husstand. Eneboliger i rekke/kjede regnes også som småhus. Boliger Velkommen til STRANDVEGEN PANORAMA ved Mjøsstranda i Brumunddal og oss i NORDBOLIG Innlandet AS.


Enebolig i rekke i et etablert og barnevennlig boligområde på Strand - Skole, barnehage og matbutikk like ved.

Velholdt enebolig i rekke med god planløsning og gode solforhold. Eiendommen ligger vest for boligfeltet Brendahaugen på Ellingsøya, på Lyngholmvegen. Kjempe flott utsikt utover Ellingsøyfjorden.


For å få tilsendt prospekt, ta kontakt med oss her. For å laste ned prospekt over de kjedede eneboligene . Prosjektering av små eneboliger i rekke – Kjæråsen Grimstad QArkitekter AS prosjekterer mange boliger i det sjø-nære boligområdet . Gangavstand til idylliske Stavern med en rekke deilige badestrender, båthavn, sjektekanalen, trivelige spisesteder og et yrende forretnings- og foreningsliv. Hamar Vest - Enebolig i rekke i barnevennlig område. Eneboligene i rekke i Sandvedmarka innbyr til kvalitetstid for hele familien. Den romslige løsningen med stue/kjøkken og utgang til stor terrasse i andre etasje gir . Flott og ny enebolig i rekke sentralt i Bergen med egen hage.


Kort avstand til det meste av Bergens fasisliteter via bybane/citytrail eller . Jeg tror ikke det har det hos folk flest. Men det er også en forskjell på rekkehus og enebolig i rekke, som har en carport mellom boligene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.