fredag 24. januar 2020

Parkett hvit

Stort utvalg 1-stav parkett fra kjente europeiske produsenter og leverandører til svært lave og konkurransedyktige priser. Våre parkettgulv tilbys i Eik, Ask og Furu og både lys, mellombrun og mørk farge. RETT FRA FABRIKK = LAVERE PRISER!


Europeisk produsert parkett av markedets aller beste kvalitet til kampanjepris! Våre store innkjøp direkte fra fabrikk, sikrer deg markedets desidert beste pris på topp europeisk-produsert parkett. Gulvet har fått massiv omtale på norske blogger, og tilbakemeldingene fra våre kunder er entydig positive.

Bildene under sier vel sitt, . MAXBO tilbyr et stort sortement av parkettgulv. Vi har alt fra klassiske eikegulv til nye og spennende gulv i ulike tresorter som bøk, bjørk, ask og valnøtt. Klikk her for å se tips før du velger gulv.


KampanjeDeco 3-stav parkett rustikk eik. Pergo Lofoten moderne eik 1-stav parkett moderne eik. Tarkett Comfort 1-stavs parkett hvit.


Lyse parkettgulv er populære i Norge og mange ser etter gulv med en gråhvit fargetone. I denne fargekategorien finnes det både hvitmattlakkede og hvitoljede parkettgulv.

Vi erfarer at mange kunder spør oss om de bør velge et parkettgulv som har en hvitoljet eller en hvitmattlakket overflate. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Finn riktig gulv hos Boen.


Vi tilbyr parkett og tregulv i plank, tostav og trestav. Klassisk, moderne og solid gulv av høy kvalitet, produsert i Europa. Opus parkett er et naturpodukt.


Limfritt 5G Clic lås sikrer rask og sikker legging. Dette garanterer en slitesterk overflate, enten med. Vedlikehol Tørrmopp . Overflatebehandling, Matt lakkert.


Eksklusiv 1-stavs parkett i hvi. I Storhaug kombineres det tradisjonelle med det moderne i et gulv spesiallaget for norske hus og hytter. Et gulv for alle som ønsker en eksklusiv og prisgunstig 1-stav parkett. Se vårt store utvalg i 1-stav produkter. Parkett Tekst: Fargerike 30.


Ekte treverk forblir vakkert over tid! Best på pris og levering. Helt naturlig, varmt, slitesterkt og utrolig attraktivt - parkett er alt dette! Det klassiske gulvet gir en ekte og ettertraktet følelse og atmosfære i hvilket som helst rom det er lagt i.

Tilgjengelig i butikker. Brede eller smale planker? PARKETT EIK ABETONE HVIT MATT. Vår gulvguide vil gi deg muligheten til å teste våre parkettgulv. Sammenlign forskjellige gulv med hverandre og prøv .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.