torsdag 23. januar 2020

Kildesortering kjøkkenskap

Her har vi samlet en del linker til leverandører av slike løsninger. Finn ut mer om kildesortering der du bor på sortere. IKEA Har mange forskjellige avfallsbeholdere og oppbevaringsbokser som passer til kildesortering.


Her finner du skreddersydde løsninger for kjøkkenskap , eller egnede bokser, . Det er enkelt å være mer miljøvennlig med avfallssorteringløsningene til IKEA.

Velg blant ulike løsninger som passer din kjøkkeninnredning og behov. Søppelbøtter, avfallssystem og kildesortering til benkeskapet. Finn løsningen for ditt behov hos Sigdal. Her er det du trenger for å kildesortere avfallet ditt på en pen og enkel måte.


IKEA har lansert et system for kildesortering som ser stilig ut. Det holder ikke lenger med plassen under kjøkkenskapet , det er et behov for større oppbevaringsmuligheter av avfall som skal sorteres, sier Trude Pleym, IKEAs . Avfallssorterer monteres i begge skrogsider i et skap.

Møbeldøren monteres på rammen som trekkes ut. Dette er solide løsninger med kulelagerskinner, fulluttrekk og demping. Topplaten fungerer som lokk og hylle.


Enkelte modeller har også mulighet for separat skuff i toppen for oppbevaring av rengjøringsartikler o. Den gamle varmtvannsbrederen fra tidlig 70-tall skal da byttes ut på grunn av lekkasjefare og problemer med overtrykksventil. Når vi sorterer søpla bliver det utnyttet mye bedre enn hvis det kun sendes til forbrenning. Kildesortering er godt for miljøet.


I dag brennes cirka halvparten av alt søppel og det blir til blant annet fjernvarme. Det gir selvfølgelig noe varme, men hvis man kildesorterer kan alt søppel brukes til . Den første tanken som slår mange som skal begynne å kildesortere er kanskje ikke får jeg det til? Av: Gunn Beate Reinton Rulnes, 19.


Spørsmålet blir selvsagt om du har et benkeskap tilgjengelig som rommer disse ferdigkonstruerte modulene. Her kan du få løsninger tilpasset ditt kjøkken enten det er inne i skap , i skuffer eller i nedfellsløsninger i benkeplaten. Du kan også få kjøpt avfallsbøtter enkeltvis på nett.


IKEA har en rekke avfallsbeholdere som passer flere typer kjøkken.

Smarte løsninger for kildesortering. Skal du sette inn nytt kjøkken er det lurt å tenke på et system for håndtering av søppel på et tidlig tidspunkt. Silje Høivold Johnsen, Markedskoordinator i Strai kjøkken til klikk.


Innred kjøkkenet ditt med funksjonelt tilbehør som hyller, avfallssystem, støvsugerslangeholder og hyllebærere. I HTHs nettbutikk kan du bestille tilbehør til kjøkkenet. De fleste kommuner har i dag påbudt kildesortering av husholdningsavfallet. Kildeboksen løser dette problemet. På grunn av utformingen vil de fleste kunne sette inntil fem bokser i et vanlig kjøkkenskap på . Med kildesortering med våre løsninger blir avfallshåndtering enkelt og praktisk.


Søppelskuff med inndeling gjør organiseringen meget oversiktlig og renslig. Hvilke detaljer legger dere vekt på og hvilke funksjonelle løsninger ønsker dere i hverdagen? Tenk på hva dere vil ha og velg løsninger som er tilpasset deres behov. Uttrekkbar vaskemiddelhylle . Matavfallsbøtta passer inn i de fleste sorteringsløsninger. Spør en kjøkkenleverandør om de tilbyr løsninger som passer inn i dine skuffer eller skap.


De fleste kjøkkenleverandører leverer ulike typer stativ som passer inn i de fleste kjøkkenskap. Et godt organisert kjøkken krever oppbevaringsløsninger der alt har sin plass. Man får god oversikt ved å oppbevare så mye som mulig i skuffene. Hvorfor må tallerkener stå i skap og ikke i skuffer? Dunker og beholdere til kildesortering , søppelsekker og stativ, pedalbøtter og papirkurver - her finner du det du trenger til å sortere avfallet, før du tar det med til miljøstasjonen.


Visste du forresten at vi har utviklet biologisk nedbrytbare avfallsposer? Disse og mange andre produkter er deler av den bærekraftige satsingen vår . Modulbasert, 1-2-og flere kan settes i sammen. Ideelt for kontor, kjøkken , skoler , institusjonsbygg med flere. Markedets mest solide løsning for kildesortering !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.