onsdag 22. januar 2020

Novabell fliser

The NovaBell brand is inextricably intertwined with the name of the Bellei family. NORDCERAM One MARAZZI Allmarble Clays Clayline Pietra Italia Block Sistem N Terramix Treverk MODENA Mineral White Diverse NOVABELL Avant Tribeca PIEMME Castlestone Geostone More Urban Mediterraneo Quarzo 85 . Leder du efter Novabell fliser. Så har vi Danmarks billigste til vores dyrebare kunder.


Nyhet ifra italienske Novabell.

Den moderne serien Avant er meget funskjonell og kan legges i alle rom på gulv og vegg. De keramiske brændte fliser og klinker fra Novabells Walking serie fokuserer på følelsen af gulvet. Det har en håndlavet og autentisk følelse. Vi ordner også hjemtransport av fliser og baderom. Vi samarbeider kun med ledende fabrikker innenfor fagfeltene flis og VVS som f. Men mindre parti er også af interesse.


Avant Avant flise serien fra Novabell kan beskrives kort med: Moderne, alsidig, funktionel.

Fliserne er Porcellanato . Basement BathroomBathroom TilingFloor DesignInterior DesignModern Bathroom InspirationTilesKitchen RemodelBasementsIndoor . Men vigtigt for holdbarheden er også, at underlaget er korrekt. Har du ikke selv erfaring med lægning af fliser, . God morgen alle sammen! Vi startet uken med Imperial serien fra Novabell. Atlas Concorde er en global specialist inden for premium porcelæn og fliser til væg og gulv. NovaBell brænder for at lave smukke keramiske klinker med mindst mulig miljøpåvirkning.


Baderom Novabell Rom serie. Eg har sett Novabell live, og i Bergen hadde dei også eini samme serie som heitte antrasitt som var mellomgrå, altså for mørk i forhold til det du vil ha antar eg. Eg såg også den lyse grå, og syns den verka veldig kald i fargen, men på skjerm ser den varmare ut.


Trur eg skal ta ein ny kikk på flisa, for mulig . ALLE bestillingsvarer i sortimentet! GB-group baderoms- møbler! Scan koden og se vårt utvalg av trefliser.


Velg gjerne store, glatte fliser på en av kjøkkenveggene og matt maling på de andre, for en tydelig kontrasteffekt.

LES OGSÅ ideer til smart oppbevaring. Vi ligger sentralt plassert i Lierbakkene mellom Asker og Drammen. Discover the tile product range of NovaBell. Contact the manufacturer directly.


Bufret Oversett denne siden Eco-DreamØko appeal og HI-TECH sjæl. Varmen af træ og den praktiske gennemførlighed af keramik-teknologi: en perfekt kombination for et hyggeligt og ubekymret hjem. Denne utrolig populære flise serie fra Novabell har taget markedet med storm. De passer perfekt i køkken og opholdsrum, og er utrolig smuk i f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.