fredag 24. januar 2020

Norges vakreste by

Jugendbyen som nå er kåret til en av Europas vakreste, er tidligere kåret til Norges vakreste av Dagbladets lesere (2007) og av The . Det hevder den britiske avisen The Times. Ordføreren i Ålesund jubler for skryt fra Storbritan. Britisk avis: - Ålesund er Norges vakreste by. NORDENS VENEZIA: Havneområdet i Ålesund blir rost i skyene i den britiske avisen The Times.


Vi er bare halvveis i våren, og måler allerede sommertemperaturer i Bergen. Dette bildet viser det som var Norges varmeste by tirsdag, med 22 .

For timer siden - Ny kåring: Dette er Norges vakreste vei. FINNMARK: Fylkesvei over lfjordfjellet sto klar i 2015. Hvorfor er Kristiansand Norges fineste sommerby?


FYLLER ÅR: Hele norges gitarkamerat Øystein Sunde fyller år. Sunnmøringene får uvurderlig drahjelp fra engelsk storavis. Vi har allerede kåret Nord-Norges vakreste steder.


Kaos preger mye av arkitekturen i Bodø, men her finner vi også spennende eksempler på Norsk etterkrigsarkitektur. FRA ASKE TIL JUGENDSTIL En kal stormfull vinternatt 23. I løpet av timer ble 8bygninger lagt i . Radiolytterne har kåret Kvinesdalsongen til Norges vakreste bygdesang her i Norgesglassets store by- og bygdesangkåring. Se Kulturnytt-spesial fra Norges vakreste by. Denne uka sendes Kulturnytt fra Nordiske Mediedager i Bergen.


At Ålesund er Norges vakreste by er ikke bare noe man sier. Den lille byen mellom fjor fjell og åpent hav har nemlig gjort seg fortjent til tittelen etter en . Byen hvor Harald Rønneberg, Knut Nærum, Henning Kvitnes og Ole. For to uker siden spurte Den Norske Turistforening sine facebook-venner hva de mente er Norges vakreste kystperle. Allerede tidlig i stemmeperioden utmerket . Soverom i hus med fin utsikt og fin atmosfære.


Flott utgangspunkt for å besøke vakre Ålesund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.