fredag 24. januar 2020

Heving av hus

Har vurdert alle muligheter og sitter igjen med et alternativ nemlig å heve huset. Noen som har erfaring med dette eller vet om hvem som . Riktignok koster det penger, en god del penger, men det blir iallefall billigere enn et hus til !

Jeg har et Block Watne hus fra ca 1979-i halvannenetasje, type bloc 28-81. Det er litt ekstra gøy å løfte sånne gamle hus, sier Bjarne Lofthus fornøyd. Deres plan var å heve hele taket på hele huset nok til å få ordinær etasje over, i hvert fall god ståhøyde. Jeg har fundert på det samme selv og kunne gjerne tenke meg å høre om noen har hatt hell med .

Heving innebærer at partenes plikt til å oppfylle etter avtalen opphører. Kjøpers plikt til å betale kjøpesummen bortfaller, i likhet med selgers plikt til å gi fra seg . Heving kan kun skje når mangelen innebærer et vesentlig avtalebrudd. Da kan kjøper tape retten til å kreve prisavslag eller å heve kjøpet.


Hus og Bolig er medlemsmagasinet til Huseiernes Landsforbund. Vi skal heve terassen slik at den blir på ett nivå. Må jo da støpe ned søyler for å få det stødig. Men spørsmålet er hvor stort areal man kan ha pr søyle? I dette tilfellet, kan du gjøre det - å heve huset, satte den på de midlertidige støttene til å holde de nødvendige kompliserte reparasjoner, . Dette kan koste en del penger, men utgiftene kan holdes tilbake i hus leien.


Heving kan være aktuelt om du ikke ønsker å bli boende og problemene er så . Familien kjøpte hus utenfor Arendal for millioner - oppdaget. Vi er imidlertid ikke enig i at det er juridisk grunnlag for heving i denne saken. Det er vanskelig å oppdage feil i et fullt møblert hus, sier Jeanett. Det vurderes å heve hus opp fra grunnmur for å forhøye grunnmur.


Hus med fukt og råte er noen av de vanligste problemene som oppstår etter. Kjøper kan kreve utbedring, prisavslag, erstatning eller heving dersom huset har . Retting (reparasjon)Er det en feil ved huset/leiligheten du har kjøpt. Et boligsalg i Røyrvik har havnet på advokatenes bord etter at kjøperen hevder han er lurt av megleren.


I entrepriseretten er det derfor vanlig at heving bare får virkning for den del av kontraktarbeidet som gjenstår på hevingstidspunktet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.