mandag 13. januar 2020

Maling fargekart lady

LADY PURE COLOR - VÅR VAKRESTE MALING NOENSINNE. Dette fargekartet fokuserer på det personlige interiøret: Rommene vi virkelig ønsker å bo i, rommene som forteller vår egen historie. Bli inspirert og finn din favorittfarge, som passer til akkurat deg og ditt hjem.


Inspirasjon for ditt interiør . Finn riktig farge og maling her.

Her kan du se hvordan det å velge ulike farger i taket påvirker stemningen i rommet. Se de tre nye, lekre fargepalettene her! Tiden er inne for å slippe våren inn, og bytte grått og hvitt med rødbrune-, blågrønne- og gylne nyanser. Disse prosjektene er estimert å koste oss milliarder kroner, . Smart, og av og til helt nødvendig! Nordic Living: Med farger inspirert av nordisk design og natur.


Kjøkkenveggen er malt i fargen Cashmere. Urban Living: Rosa- og grønn-nyanser med inspirasjon fra verdens storbyer.

Nederste del av veggen er malt med kalkmaling i fargen Deco Pink, øverste del er malt i . LADY Pure Nature I forlengelse av den nye hvite interiørbeisen LADY Pure Nature White lanserer Jotun også et helt nytt fargekart for transparent. I slitasjeutsatte områder og ved risiko for vannsøl anbefales påføring av LADY Minerals Sealer, som er en robust og slitesterk forsegler, uten at det går på bekostning av utseende. Vær obs på at kalk er . En ny vakker veggfarge er noe alle liker.


Hos MAXBO vil du garantert finne en innemaling som vil passe perfekt til rommet du skal male. Veggmaling Lady Hvit. Nytt soverom til under tusenlappen. I den hektiske hverdagen er det fler og fler som er opptatt av å finne balanse i livet. Dessuten krever dette minimalt med innsats.


Forandring og harmoni har vært utgangspunktet i det fargekartet du nå sitter med i hendene. Forandringen kommer klart til uttrykk gjennom nye fargetemaer og stilretninger. Vi står på terskelen til en tid hvor . Jotuns nye kalkmaling , Lady Minerals, tar utgangspunkt i fargene som Jotun har fra før i sine fargekart. Det er farger som allerede selger godt i Skandinavia, sier Nina Klæboe Mørkve, skandinavisk fargesjef i Jotun Deocrative Paints.


Vi tror mange ønsker seg en vegg eller to i kalkmaling , men kanskje . Stort utvalg av fargekart til maling inne og ute, slik at du kan finne den riktige fargen.

Se fargekart online og prøv fargevelgeren her! God smak fortjener det beste. Vårt nye fargekart handler om å glede seg over endring. Det handler om personlighet og. Dog ikke testet ennå, for maling av stuevegger ligger ganske langt fram på planen.


Ved å dyppe papir i vann med maling i får man dette mønsteret (som sikkert har et navn), og nå var det å se både på brett, notatbøker og papir. De nye fargene i den populære Lady -serien er samlet i tre ulike temaer i det nye fargekartet. De tre temaene er NORDIC LIVING, URBAN LIVING og CONTINENTAL LIVING. Disse kan være verdt å se på hvis du skal endre på fargene i ditt hus.


I lady sin inspirasjonsblogg kan du lese mer om nyheten, . I feltet Fargekode skriver du enten fargenavn eller fargekode (F.eks. NCS-kode). Det er ikke angrerett på maling som er blandet i en ønsket farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.