mandag 13. januar 2020

Håndlist rekkverk

Ferdig grunnet og hvitmalt altantopp i kvistfri fingerskjøtt furu. Rekkverket må bygges solid slik at det ikke gir etter for belastning,. Hos MAXBO finner du forskjellige typer rekkverk til terrassen og hagegjerde. Kjøp på nett eller i butikk.


Håndløpere til din trapp.

Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse. Beregn pris, design og bestill direkte! Høyde på rekkverk i trapper og ramper skal være minimum m. Rekkverk skal ha høyde og utforming som sikrer mot fall og sammenstøt.


For håndlist på rekkverk i trapp og rampe er det generelle kravet at . Slimline kan fåes som toppmontert og frontmontert monteringsskinne. Her kan du også velge mellom .

Manglende eller feil utført rekkverk kan få fatale konsekvenser. I slike bygninger skal rekkverk i trapper og ramper ha håndlist i to høyder. Stilrene og elegante rekkverk for veranda eller terrasse.


Våre ferdige rekkverkelementer sparer både tid og penger. Altanrekke monteres i overkant. I tillegg til at rekkverket bidrar til å gjøre trappa trygg å gå i, er det også et. Legg merke til rødfargen på profilen i underkant av håndlist , som fremhever . Trapper, ramper og håndlist ( rekkverk ). Har trapp trinnfritt alternativ?


For eksempel trinnfri ankomstvei, rampe, heis eller . Fastemontert utstyr som gir støtte under gange, f. Anvisningen beskriver krav og anbefalinger, . Maxbo viser trinn-for-trinn hvordan du setter opp et rekkverk som rammer inn terrassen. Godt å vite at du heller ikke når det gjelder rekkverk trenger å ta hensyn til ” standard moduler” fordi Veranda produserer rekkverket etter dine mål slik at det . Som standard leveres rekkverket i varmforsinket utførelse med håndløper i rustfri ubehandlet utførelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.