tirsdag 14. januar 2020

Glass vindu

Vil du ha store og høye vinduer , kreves det mer for å bli kvitt kaldras og kaldstråling. NorDan AS har løsningen med NTech Passiv vinduer som har lags glass med energibelegg. Energiglass kan kombineres med andre typer glass , som solglass, støydemping, sikkerhetsglass, selvrensende glass etc.


I middelalderen ble vinduer med glass vanlige i kirker, senere også i fornemme bolighus. De ble da holdt sammen med sprosser av bly, valset til et H-profil.

De eldste blyglassvinduene hadde faste rammer . Om u-verdi og energi - Tindevindu: Kjøp vinduer og dører på nett,rh:tindevindu. Hva gjør du når vinduet er punktert? CB8ve_transparent_375x418.


Uldal - Våre glasstyper,rh:uldal. Se hvordan du kan bytte glass i vindu - Sparevinduer,rh:sparevinduer. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.

Våre arbeidsområder er omfattende innen bygningsglass, bilglass, dører og vinduer. Vi arbeider med vanlig glass , isolerglass, sikkerhetsglass, brann og lydglass, speil etter mål, glassdører, glasshyller og glassmontere for å nevne noe. Sliping, polering og bearbeiding. Vi tilpasser løsninger . Ved bruk av soldempende glass demper en den mest intense solvarmen uten å miste lys eller sikt ut av vinduet.


Bruk av soldempende glass kan nesten fjerne behovet for markiser og andre produkter som må monteres på utsiden eller innsiden av vinduet. På varme sommerdager får du en mer . Vinduer med motstand mot brannsmitte. Brannvinduer for utvendige og innvendige løsninger. Profiler for brannkonstruksjoner av aluminium kan leveres med ulike profilbredder og kan således konstrueres med tilsvarende profil som vinduer uten brannkrav. Brannkonstruksjonene skal utføres med brannglass eller fyllinger . Vi utfører som en glassmester alt av glassarbei og vi har som glassmester kvalitet på det arbeidet vi utfører.


Om det er skifting av glass på vinduer eller dører eller om det er skjæring av glass. Best og Billigsts fastkarmvinduer er vinduer som ikke kan åpnes, men som til gjengjeld gir en større lysåpning, da glasset går helt ut til karmen. I gruppen fastkarmvinduer er det modeller, som er kombinert med andre typer vinduer , som f.

Riis Dør og Vindu er leverandør av vinduer og dører til forbrukerkunder og til det profesjonelle markedet. Nytt glass til vinduet. Har vindusruta sprukket, kan det være du kun trenger å skifte selve rute, ikke hele vinduet.


Vårt mest varmeisolerende vindu. Frekhaug Klassisk 3-lags glass er den lille store forskjellen. Noen opplever at det forekommer dugg på utsiden glasset. Dette er et tegn på at vinduet er godt isolert og at den varme luften inne ikke varmer . Et solid vindu som gir optimalt med lysinnslipp. De smale karmene og rammeprofilene gir et autentisk uttrykk, uten å gå på bekostning av kvalitet og det gode håndverket.


Med Frekhaug 2-lags glass får du et fullverdig vindu og et natrulig element i interiøret til din bolig. Alt tilbehør, fargevalg og . Det finnes sannsynligvis mange flere muligheter med glass enn du er klar over. Produktutvalget har aldri vært større, og enten du skal erstatte glasset i vinduene dine eller sette inn nye vinduer , har du mye å velge i. Utseende, energisparing og komfort er bare noen av kriteriene du bør ta hensyn til når du skal velge en . Hei har noen glass som er punktert.


Det er vinduer med fastkarm og vinduer som kan åpnes. Et punktert vindu bør repareres omgående, men husk at det mest sannsynlig ikke er nødvendig å skifte hele vinduet. Det holder å skifte glasset.


Et vindu har en levetid på til år. Når levetiden på vinduet nærmer seg slutten, kan du oppleve endringer i glasset. Hva du kan gjøre og hvordan du vet om vinduet er punktert får du vite her.


Har du flyttet inn i et gammelt hus eller lurer på om det er lenge siden vinduene i huset ditt ble byttet, kan det . Eller synes du at stilen på vinduene er kjedelig? Da er det virkelig på tide å bytte hele vinduet. Har du et gammelt hus finnes det nå mange moderne vinduer som er laget i gammel stil. Du kan også kjøpe gamle, renovere dem og kanskje sette inn energiglass. Eller sette inn gamle glass i nyrenoverte vindu.


ProbleIsolerglasset er punktert, og årsaken kan være råte i bunnlista. Løsning: Vi skifter ruta og sjekker samtidig bunnlista. Ei punktert rute er et mindre problem, råte i trevirket er langt mer alvorlig.


Og når vi først er i gang, velger vi mer energiriktig glass til den nye ruta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.