torsdag 16. januar 2020

Feste taklampe

LAMPE I TAK: Det er samme fremgangsmåte som for et støpsel, hvis du skal feste en lampe i taket. I taket er det en blekk/stålplate hvor kablene kommer ut. Har jeg lov til å selv montere kabel og støpsel til en taklampe? Det er sukkerbit med jord i taklampen og jeg har stikkontakt i taket hvor lampen . Vi har kjøpt en taklampe av typen Rotvik fra IKEA, men når vi skal montere den finner vi ut at den tar utgangspunkt i at man har diverse fargete . Da vil det være godt feste om ikke malingen er dårlig og flasser.


Feste lett lysekrone i gipsplate i taket - Holder det med vanlig.

Løst] Hvordan feste 10-kg taklampe i tretak? Henge lampe i tak uten å lage hull - freak. Jeg skulle gjerne ha festet en taklampe i et gipstak. Problemet er at det går en ventilasjonskanal rett over pluss at det er sprinkelanlegg med en . Her finner du transformator, koblingsbokser, bevegelsessensorer, lampeledninger, lampeskjermer med mer.


I taket kan det sitte en liten spesialkontakt for taklamper, men i eldre. Jeg kjøpte meg en slik Muuto-lampe i dag og nå sliter jeg litt med å henge den opp. Trodde den kom med støpsel, slik at det bare var å henge .

Skap stemningsfullt lys med nye taklamper i alle rom. For middels tunge innfestinger – kg. Sikringsskap: Det ble skiftet til automatsikringer i 200 men selve skapet ble ikke byttet.


Få tilbud fra flere leverandører fra Oslo. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. Vurderer å mpntere en taklampe i stua, da fortrinnsvis med dimmer. Er ikke noe takpunkt i stua fra før, så det blir ikke et skjult oppsett.


Festet til taklampen HYBY IKEA selges: Ubrukt festedel til HYBY IKEA selges. Jeg har kjøpt ny lampe som jeg skal montere opp over kjøkkenbordet. Det jeg lurer på er hvilken av den blå og den brune ledningen som . Postkort: Takdekorasjon fra Kongsberg Kirke, med feste for taklampe sentralt i motivet. For festing av armaturer og lamper så stilles det krav til at armaturet skal festes etter produsentens anvisninger og på en sikker måte, NEK .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.