torsdag 16. januar 2020

Eidsvoll hus og garasje

Eidsvoll hus og garasje. Totalleverandør av boliger og garasjer. Samt alt i tilbygg,restaurering. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Selskapsform, Enkeltpersonforetak. EIDSVOLL HUS OG GARASJE Henning Weaas.

Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis . Underlagt en godkjent lærebedrift. Postadresse: Kastellkroken 37. Kontaktperson: Henning Weaas . Join LinkedIn today for free.


Tiltak du kan søke om selv. Det er noen mindre byggearbeider du selv kan søke om, og oppføre, endre eller rive uten at du trenger å bruke snekker, murer, andre fagpersoner (ansvarlige foretak). Du kan selv velge å ta ansvar for å søke, prosjektere og utføre disse byggearbeidene.

Forespørsel om bygging av. Du kan blant annet sette opp en garasje på inntil kvadratmeter eller et tilbygg på kvadratmeter uten at du trenger å be om tillatelse fra kommunen først. Maler Male ett eller to strøk på hus og garasje i samme farer som på bilder ( Drygolin oljedekkbeis). Oppdragsgiver holder maling. Trenger hjelp til å beregne mengde maling som skal handles inn.


Skolebakken 1 boligen ligger nest innerst i en blindevei og har en pen opparbeidet adkomst . Ta kontakt med Henning Weaas dersom du har et prosjekt på gang. Uteområdet innbyr virkelig til utendørs hygge. Her er det en deilig hage med masse boltreplass, samt en stor og veranda.


Videre er det parkeringsplass i lukket garasjerom , med tørrskodd adkomst til boligen. Råkjelleren har også vaskerom og flere bod plass. Huset innehar en luftig stue med peisinnsats og en trivelig loftstue . Berga har også integrert garasje med direkte adkomst til huset. Badelandet er attraktivt . Parkering i frittstående garasje med elport.


Det er tegnet hakekors på garasjen til huset , og politiet mener symbolene kan ha sammenheng med brannen, skriver Romerikes Blad. Huset med mange tradisjonsrike detaljer og stort bondekjøkken skaper en god atmosfære. Velkommen til Skomakerbakken 16.

I vedlagte tilstandsrapport fremkommer det at den tekniske verdien for bygningene er på . Velg et annet byggevarehus. Eier du bolig og vurderer utleie?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.