onsdag 25. desember 2019

Pris på påbygg av hus

Er huset ditt litt for lite, kan det være økonomisk lønnsomt å bygge på. Og et hus med riktig påbygg er noe som drar i riktig retning når det. Vanskelig å si noe om pris, men skal selv bygge ut et tilbygg over to . Slik går du frem hvis du vil bygge tilbygg til huset. PÅBYGG: En utvidelse av huset uten at grunnflaten blir økt – for eksempel ved at du.


Alle undersøkelser viser at de viktigste kriteriene til garasjekjøperne er pris og kvalitet. Vi hjelper deg med påbygg, tilbygg og ombygging av hus.

Spør oss om rå drøft dine planer og ideer. I tettbygde strøk er tomter kostbare, og et tilbygg lønner seg som oftest. Men hva med eiendommer som ligger lengre ut i distriktene? Vi har et standard hus, en og en halv etasje.


Vi vurdere å bygge ut et tilbygg på den ene kortsiden på huset, og lage et eller to soverom. Har du oppfylt skattelovens krav om tolv måneders botid i huset de siste 24. Har et halvannet etasje hus på en grunnflate på kvm. Har fått et prisoverslag på ca 55000 men jeg synes det var litt vel mye. Hei, Driver og kikker på et hus som er i grei stand innvendig men litt for lite for vår del.


Huset er billig, men vi trenger å bygge til ca 20kvm. Hvor mye sånn cirka pris må man regne med for et slikt tilbygg? Bor i et lite hus, med 50mi grunnflate. Disse ekstra kvadratmeterne skal brukes som . Det er forsåvidt en god pris, for han har tegnet tilsvarende utbygging på et likt rekkehus som vi har, så det blir en del kopiering.


Vi har vært i kontakt med en arkitekt som har vært og sett på huset. Han har gitt oss et tilbud og jeg må si meg overrasket over prisen han har gitt oss. Før du tar valget om å utvide, ta et steg tilbake og tenk deg litt om. Et nytt hus ved siden av det gamle – forbundet med en praktisk gang – ga. De har pusset opp hele boligen etter at de flyttet inn, og prisen for . Huset som sto der først, er et mørkt trehus, bygget cirka 1930.


Først ønsket vi å bygge et frittstående hus på tomten, men det ville blitt ganske lite, forteller han. Lovendringer i tomtefesteloven kan gi hytteeiere prissjokk. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. For denne prisen hadde arkitekten målt opp huset, laget digitale tegninger, prosjektert tilbygg i to etasjer samt ombygging av eksisterende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.