torsdag 26. desember 2019

Kampen installasjon

Vi er en autorisert elektroentreprenør med arbeidsområde i hele Oslo og Akershus. Vi utfører alt innenfor elektroinstallasjon i bolig og for bedriftskunder. Kontaktinformasjon for Kampen Installasjon AS Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Din Elscoop elektriker i Oslo er Kampen Installasjon AS i Bøgata 1 06Oslo. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Kampen Installasjon AS ble etablert i 19av Bjørn Michalsen. Siden den tid har vi blitt en stabil installasjonsbedrift med mange gode kvaliteter, og et bredt .

Kampen Installasjon AS er totalleverandør av elektrotjenester. Kampen Installasjon AS ble etablert i desember 19av Bjørn Michalsen. Siden den tid har vi blitt en stabil installasjonsbedrift med mange gode kvaliteter, .

Velkommen til Kampen Installasjon AS Vi har solid erfaring og utfører en rekke type oppdrag innen: Belysning og Varmeanlegg Brannalarm . Kampen Installasjon i Oslo, anmeldelser skrevet av ekte mennesker. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i . Bedriften Kampen Installasjon AS i Oslo i Oslo kommune driver innen bransjen elektriker. Kampen Installasjon AS har besøksadresse Bøgata 1 06Oslo.


Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som AS under bransjen Elektrisk . Kampen Installasjon AS - Kampen Installasjon AS ble etablert i desember 19av elektriker Bjørn Michalsen. Se regnskapstallene til Kampen installasjon AS her. Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis. Omsetning, årsresultat, egenkapital og gjeld. Kampen Installasjon har solid erfaring og utfører en rekke type oppdrag.


Få anbud fra Kampen Installasjon As og mange andre på én gang! Kampen Installasjon As er oppført under Elektroentreprenør, Elektroinstallasjon og har .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.