tirsdag 3. desember 2019

Jotun proff

Oversikt over proffprodukter. Produktoversikt, for båte interiør og eksteriør, for profesjonelle og håndverkere. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Vi bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle slags forhold – inne og ute. Alt vi gjør handler om å verne verdier.

For oss er hjemmet ditt like viktig som Eiffeltårnet. Overflatebehandling av massivtre. Hva må være fokus for sikkerhet (brann). Hvordan få overflatene renholdsvennlige. Maling, lakk, beis, impregnering . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


MAXBO Proff gjør hverdagen enklere for bedriftskundene. Handle alt innen byggevarer på nett og få levert rett til byggeplass eller hent i butikk.

Alle proffer trenger et støtteapparat for at de skal være effektive og gjøre en best mulig jobb. Som jotun kunde har du et solid . Produktet er løsemiddelfritt, vannbasert, spruter lite og gir ett pent sluttresultat. PROFF – PROFFENES STØTTESPILLER 1. Konsernet er på flere områder blant de ledende selskapene i verden. Jotun er ditt støtteapperat. Se fullstendig vareinformasjon.


Fargen greige er verken helt grå eller helt beige, men er perfekt harmoni midt i mellom. En meget vaskbar, slidstærk, silkemat, vandfortyndbar akryl dispersionsmaling til indendørs brug. Legg Biltema til dine favoritter! Vi har travlt og søger en energisk og engageret salgskonsulent til vores Dekorativ Proff salgsteam i Storkøbenhavn, der sælger vores JOTUN.


Akrylmaling som gir et silkematt utseende. Dekkgaranti på strøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.