tirsdag 3. desember 2019

Dusjkurv

IKEA - IMMELN, Dusjkurv, Med sugekopp som fester seg på glatte overflater, som glass, speil og fliser. Laget av sinkbelagt stål som er slitesterkt og motstår rust. Plassbesparende kurv som gir ekstra oppbevaringsmuligheter i dusjen. På et bad er det praktisk med gode løsninger for oppbevaring. Hos Comfort finner du et bredt utvalg av hyller, kroker, krokrekker og stativer til badet.


Forkrommet messingDusjkurv i forkrommet messing for dusjblandebatteriProdukt ID: #. DUSJKURV FOR BLANDEBATTERI DK104 FORKROMMET MESSING. Dusjkurv i hvit plast med sugekopper for valgfri veggplassering. Praktisk dusjkurv til opphenging, etasjer. Lucca dusjkurv for hjørne i krom utførelse.


Praktisk og smart teleskopstang med hyller og kroker Rustfritt stål og aluminium. Enkel montering - spennes opp mellom gulv og tak. Smedbo Sideline DUSJKURV DK10FRITTSTÅENDE/VEGGMONTERT i polert krom.


Festes med sugekopp på blanke overflater. Dusjkurv i krom utførelse som enkelt festes rett på veggen eller dusjdøren med sugekopper.

Skrues eller limes på vegg med TIGERFIX monteringslim. Frittstående dusjkurv for hjørne, justerbare hyller og føtter, års garanti. Justerbare hyller og føtter, smarte opphengsløsninger for . Zeep dusjkurv Produsert i rustfritt stål Meget enkel å rengjøre Kurven monteres på veggen med vedlagte skruer og plugger Kvalitetskurv med års ga. Metallbrakett; Såperesistent, uv-beskyttet såpekoppp; Integrert nal. Hjem Baderomsutstyr Boston Dusjkurv - Børstet stål.


Kan monteres på vegg ved bruk av Tigerfix monteringslim . Sideline - Dusjkurv for å henge på blandebatteri i polert kromSmedbos dusjkurver ruster ikke, da de er lagd i massiv messing. Tradisjonell design laget av de fineste materialer med en kombinasjon av den nyeste teknologien og håndverk. Dusjkurv høy m/sugekopper, for rett vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.