torsdag 26. desember 2019

Glamitec no kjøkken

Bestill designglass hos din lokale kjøkkenforhandler. TEC tar kontakt for oppmåling når kjøkkenet er ferdig montert. Designglass kjøkken blir mer og mer populært, ikke bare fordi det er estetisk flott – men også fordi en slipper rengjøring av fuger og glass er lett å holde rent. Lag fasaden i designglass fra glamiTEC ! Du står for design og vi står for jobben.


TEC - Glassdekor til kjøkken og ba interiørglass, herdet glass, laminert glass,.

Fliser til mano kjøkken - Meglerstudenten Har bestilt matt hvit Mano kjøkken fra Kvik. Av Av Asmund Hanslien asmund. Glamitec AS for å produsere laminert designerglass.


Det er flere fordeler ved å bruke glass fremfor fliser til ditt kjøkken. Litt fakta om herdet glass (hentet ut fra glassportalen. no ):. Ventilasjonen besørges av to aggregater på 13. Kjøkkenet mitt trenger sårt å oppgraderes litt #129303; Sveip for å se alle bildene.


Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.

Vi har et samarbeid med glamiTEC på Lillehammer og har tilgang på designgalleriet for våre kunder. Ved bruk av disse designene må nummeret benyttes som . Klikk her for å se data om dette nettstedet. Få følelsen av å ha et nytt kjøkken – Du kan for eksempel bytte. Skap en unik identitet på ditt kjøkken. Gode tips til glassløsninger på bagarderobe,gelender, kjøkken osv.


Bilder lånt fra GlamiTec. Her ble det både helt nye nettsider og et eget designprogram for kjøkken. GlamiTEC AS har lansert nye serieprodukter for hotell- og. Kjøkken om leveranse av kjøkkenbenkplater og vegg, som erstatning for fliser.


Pål Feiring -Salg Kjøkken. TEC - produsent av digitaltrykket glass til en rekke bruksområder. Velkommen til årets kjøkken - og interiørmesse hos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.