onsdag 20. november 2019

Vegghengt hylle

Handle enkelt online hos ellos. Designet er elegant og luftig, og derfor er vegghyllen også en perfekt partner til for eksempel en blomsterbukett i en pen vase eller et bilde av en person du er glad i. Hvis du liker skandinavisk minimalisme kan du med fordel velge en vegghengt hylle – designets kjølige diskresjon gjør at ting trer tydelig frem på veggen og . Se våre vegghyller til lave priser! Hos oss finner du alt fra hylleknekter til hyller som ikke trenger knekter, i en mengde ulike stiler og farger.

Besøk IKEA på nettet for å finne et hyllesystem som passer perfekt til å oppbevare og vise frem bøker og andre ting! Hos JYSK har vi et stort utvalg av hyller til lave priser. Vegghyller, bildelister, m. Kjøp i butikk eller på JYSK.


Skap en god atmosfære ved hjelp av en praktisk innredning. En vegghengt hylle passer like godt på kontor, lager og industri. Den frigjør gulvplass og gjør det enklere å rydde, samtidig som permer, verktøy og annet kan nåes i en bra arbeidshøyde, noe som gir dine medarbeidere en ergonomisk riktig arbeidsstilling.


Bokhyller, moduler, hylleplater, gavler.

Raske og trygge leveringer! Bildegalleriet fortsetter etter annonsen! Leter du etter hyller og benker til stuen din? Hyllesystemet Stacked fra Muuto. Trademax tilbyr et stort utvalg av møbler.


Fem forsterkede hyller av spon. MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Designdelicatessen har nyheter innenfor designreoler og designhyller til salgs fra et varier tutvalg. Se alle designreoler og designhyller her. Opplev alle våre hyller , reoler og tilbygg for å optimalisere plassbruken.


De passer like godt til pakken med frokostblanding på kjøkkenet som til malingspannene i garasjen. Du kan velge mellom flere typer hyller. Trådhyller er luftige og gir deg god oversikt over klærne dine. Passer like godt i garderoben som i garasjen og på kjøkkenet,.


I vårt bistrokonsept kan du få kjøpt både vegghyller, takhyller, skafferi, vitrinedører, avlastningsbor metallben og endebokhyller. Svarer vanligvis innen en dag. Fransk Bistro vegghengt metallhylle, Sigdal Kjøkken .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.