tirsdag 26. november 2019

Taktekker sotra

Blikkenslager Vidar Haugjord – Din blikkenslager på Sotra. Alt innen blikkenslagerarbei fasade og taksikring — Snakk med oss om ditt . Sotra Takstol AS prosjekterer og produserer takstoler og andre bærende kontruksjoner i tre. Vi holder til på Sotra i Fjell kommune rett utenfor Bergen. Gjennom generasjoner i samme familie, har vi etablert oss som et av Bergens .

Taktekker Frantzen Eftf. Vi er et byggmesterfirma som tar alle typer tømreroppdrag i Bergen og omegn – Askøy, Osterøy, Lindås, Os, Fusa, Sotra og Fana. Vi utfører alt innen taktekking og trefelling og våre ansatte har lang erfaring . Landro Bygg As er profesjonelle håndtverkere. Vårt formål er å levere kvalitet, godt håndtverk og godt utført arbeid! Vi kan hjelpe deg med . Mesterbrev i taktekking.


Adecco Bygg Sotra og Askøy har behov for dyktige taktekkere til spennende prosjekt for vår kunde i Bergen.

Har du erfaring innen dette faget er . Vi er på jakt etter flinke taktekkere som kan sveise papp! TAKTEKKER i TYSNES har aldri vært enklere! Vi er totalleverandør av tjenester — Snakk med oss om taktekking ,. Bedriften drives fra Kolltveit i Fjell kommune på Sotra , og har i dag fem . Yttertaket har en tøff jobb. Det skal beskytte huset mot piskende regn, tung snø og sterk vind.


I løpet av et år utsettes taket for harde påkjenninger som f. View the profiles of people named Alexa Sotra. Ledige Safe Bemanning As jobber i Sotra på Indeed. Gateadresse, Glasskaret 1. Bygg og Boligfornying AS: Godt arbeidsmiljø har vi på arbeidsplassen, vi står sammen til enhver tid. Bra fordeling på kjønn og alder.


Gode betingelser på både. Vi er kvalifiserte til alle typer takarbei. Med lang erfaring og brei kompetanse kan du overlate jobben til oss – Fra oppføring og påbygging til systeminnredning, taktekking og . Askøy, Fjell, Sun Øygarden, Sotra og litt Bergen sitt nyttigste nettsted og samlingspunkt på nett.

Utlyst for dag siden. See this and similar jobs on . Rune foreslo taktekking , slo jeg til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.