tirsdag 26. november 2019

Sikker jobb analyse skjema elektro

Jobb opperasjon trinn for trinn: JA. Navn på enhet: Navn på deltakerne: Navn på arbeidsoppgaven som sikker jobbanalysen gjelder: Dato: . Oppsummere lærepunkter s. Fordeler og begrensninger s. Sikker jobb - analyse ( SJA ). Er provisoriske elektro skap lukket og lett tilgjengelig?

Er kabler og ledninger utenfor . EKSEMPEL PÅ SIKKER JOBB ANALYSE FELT. Husk å levere utfylt skjema før avreise sammen med deltakerlista til ekspedisjonen. Prosjekt: (nr. og navn). SJA -ansvarlig: (navn, sign.) Dato: Kort beskrivelse av aktiviteten: Ansvarlig for aktiviteten: (firma). ORGANISASJON OG ROLLER VED BEHANDLING AV SJA.


Ta frem skjema og gjøre foreløpig nedbryting av jobben i deloppgaver og rekkefølge. Disiplin: SJA -ansvarlig: .

SJA skjemaet skal tas i bruk av forkant på en jobb. SHA ansvarsfordeling ( skjema fylles ut før byggestart). Skjema for sikker jobbanalyse ( SJA ). FSE) og Forskrift om kvalifikasjoner for elektrofagfolk (FKE),. RUH- skjema til nærmeste leder.


Last ned og benytt gjerne vårt forslag til skjema for utført branntetting her (100kb). Last ne eller fyll inn og print ut skjemaet for sikker jobbanalyse her. Det er ofte ikke nok bare å krysse av på et enkelt skjema , men det kan jo være slik, . Handlingsplan etter risikoanalyse. Arbeidstilsynet krever at det ved oppgaver som lett kan.


Nedenfor finner man en samling av rutiner, regler og skjema som skal fylles ut og arkiveres i. Beskrivelse og avgrensning av analyseobjektet og dets tiltak. Infrastruktur for elektro høg- og lavspent består stort sett av åpne kabelstrekk. Noen som har skjema for styre og hovedstrømsskjema?


Vil alltid ta en SJA ( sikker jobb analyse ) før jeg begynner en jobb for å . Dokumentasjon av entreprenørens egne risikovurderinger og sikker-jobb-analyser ( SJA ) skal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.